Ana SayfaKredilerGaranti Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı ve Başvuru

Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı ve Başvuru

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi ile 48 aya varan kişiye özel ödeme seçenekleri, uygun faiz oranları ve anında nakit imkanından yararlanabilirsiniz.

Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi Başvuru ve Faiz Oranları

İnternet bankacılığı alanında Türkiye’de en başarılı olan bankalardan bir tanesi olan Garanti Bankası, sunduğu uygun vade seçenekleri ve faiz koşulları eşliğinde ihtiyaç kredisi başvurunuz ile nakit ihtiyacınıza destek oluyor.

Aylık yüzde 1,39’dan başlayan Garanti Bankası kredi faiz oranları ve 48 aya kadar vade seçeneği eşliğinde minimum 1.000 Türk Lirası, maksimum 100 bin Türk Lirası aralığında ihtiyaç kredisi olanağı sağlayan Garanti Bankası; tadilattan, sağlığa; eğitimde, tatil giderlerine kadar bir çok ihtiyacınız için ekonomik bir çözüme sahip olmanıza olanak sağlıyor.

Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Detayları

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi ile ihtiyaçlarınıza anı22nda çözüm üretebilirsiniz. Eğer Garanti Bankası müşterisi iseniz, Garanti Bankasının internet ya da cep şubesinden ön başvurunuzu gerçekleştirebilir, başvurunuzun onaylanması halinde yedi gün yirmi dört saat nakdinizi hemen hesabınıza geçirebilirsiniz. Garanti Bankası müşterisi değilseniz, yine internet ve cep şubesi üzerinden ön başvurunuzu gerçekleştirebilir, ön başvurunuzun onaylanması halinde size en yakın Garanti Bankası şubesini ziyaret ederek, kredinizin başvuru aşamasını tamamlayarak temin edebilirsiniz.

İnternet Bankacılığı üzerinden yapacağınız başvurulara ek olarak, Alo Garanti isimli Garanti Bankası telefon bankacılığını da arayarak, başvurunuzu gerçekleştirebilir, talep edeceğiniz krediye göre faiz ve vade seçenekleri doğrultusunda ödeme planınızı hesaplatabilirsiniz.

Garanti Bankası’na gerçekleştireceğiniz ihtiyaç kredisi başvurusunda, ön başvurunuzun onaylanması halinde şubeye giderken yanınızda mutlaka T.C. kimlik numaranızın yazılı olduğu kimlik, ehliyet ya da pasaportunuz bulunmalı, gelir durumunuzu gösterir maaş bordrosu ya da hesap dökümünüz yanınızda olmalıdır.

Başvurunuz sonrasında başvurunuzun onaylanıp onaylanmadığını öğrenmek için cep telefonunuzun SMS bölümüne girerek DURUM yazıp, boşluk bırakıp, T.C. kimlik numaranızı yazıp 3390’a SMS olarak göndermeniz halinde başvurunuzun o anki durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.