Ana SayfaEkonomi12300 Kaçak Elektrik Kullanıcısına Ceza!

12300 Kaçak Elektrik Kullanıcısına Ceza!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kaçak elektrik kullanımının önüne geçmek için uygulanan caydırıcı cezalar her geçen gün daha etkili olacağa benziyor. Kaçak elektrik kullanılmasının en başta ülke ekonomisine zarar olduğunu belirten yetkililer vatandaşların kayıt dışı kullanımdan vazgeçmesi için ellerinden geleni yapıyor. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) Genel Müdürü Murat Karagüzel, kaçak elektrik ile süren savaşın kararlılıkla ile devam ettirileceğini, 2017 yılının başından beri kayıt dışı elektrik kullanımı yapan pek çok abone için işlem yapıldığını söyledi. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Dicle bölgesinde kaçak elektrik kullanım oranın çok yüksek olduğunu bu oranın yüzde 75 civarlarında olduğunu belirtildi. En kısa sürede kaçak elektrik kullanımının önüne geçilerek hizmet kalitesinin arttırılması planlanıyor.

Projeler Gündemde

Bölgede kayıt dışı elektrik kullanımının önüne geçmek için farklı projelerin hayta geçirildiğini belirten Karagüzel, özellikle Örnek Köy projesinin kaçak elektrik kullanımında etkili olmasının beklendiğini açıkladı. Vatandaşları teşvik ve bu kötü alışkanlıktan vazgeçirmek için bütün çabanın sarf edildiğini belirten Karagüzel, bu konuda kararlı olunduğunun altını çizdi.

12300 Kayıt Dışı Kullanım

2017 yılının başından şimdiye kadar 12300 abonenin kayıt dışı elektrik kullandığının saptandığını belirten Karagüzel, bu aboneler işlem başlatıldığını, Dicle bölgesinde kaçak elektrik kullanım oranının yüzde 75 oranında olduğunu belirtti. 2016 yılının ilk 45 gününde de 14 bin abone için işlem yapıldığını hatırlatan Karagüzel, vatandaşların bu konuda hassas olması gerektiğini, kaçak kullanımların bitmesinin elektrik kesintisinin de önüne geçeceğini ve vatandaşların daha iyi hizmet almasını sağlayacağını belirti. Yasaların vatandaşların haklarını korumak için var olduğunu belirten Karagüzel, amacın halkı mutsuz etmek olmadığını herkesin eşit şartlarda yaşaması olduğunu belirtti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.