Ana SayfaEkonomiHalkalı - Sirkeci Tren Hattında Son Durum Havadan Kaydedildi

Halkalı – Sirkeci Tren Hattında Son Durum Havadan Kaydedildi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Havadan Görüntüleri Alındı

İstanbul ile Ankara arasında hizmet veren hızlı trenin entegrasyon çalışmaları devam ediyor. Bu hattın entegre çalışmaları Halkalı ile Sirkeci arasındaki tren hattı boyunca aralıksız sürüyor. Entegrasyon çalışmalarının tamamlanması için 2018 yılının sonu işaret ediliyor.

ENTEGRE ÇALIŞMALARI HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

İstanbullular entegre çalışmalarını bir an önce tamamlanmasını beklerken, hattaki çalışmaların son hali havadan kaydedildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Halkalı’dan hızlı trene binen yolcular Ankara’ya kadar rahat bir şekilde yolculuk yapma imkanı elde edecek.

2018 YILININ SONUNDA TAMAMLANMIŞ OLACAK

Hızlı tren hattında yapılan çalışmalar havadan daha net şekilde görülürken, Ulaştırma Bakanı Arslan projenin 2018 yılının sonunda tamamlanacağını müjdeledi. Bakan Ahmet Arslan, Pendik ile Halkalı arasında devam eden üretim sürecine hız verdiklerini açıkladı. Çalışmaların iki yönlü olarak devam ettiğini bildiren Bakan Arslan, “Hattın tamamlanması bir yıl kadar sürecek” dedi.

Böylece önümüzdeki yılın son ayında hizmete girmesi beklenen hızlı tren hattı, Marmara bölgesinden İç Anadolu’ya seyahati hem daha rahat hem de daha kısa sürede yapmaya imkan tanıyacak. Ahmet Arslan bu çalışmalar yanında Halkalı ile Kapıkule arası hattı içinde düğmeye bastıklarını belirtti. Buna göre söz konusu bölgeler arasında hızlı tren ihalesi ilerleyen aylarda yapılacak.

HALKALI’DAN ESKİŞEHİR’E DİREK YOLCULUK

Halkalı tren hattının entegre çalışmaları sona erdiğinde, Eskişehir’e gitmek isteyenlerde aktarma yapmadan hızlı trenle yolculuk yapacak. Bu da İstanbul Halkalı’da ikamet eden biri için zamandan yaklaşık 2 saat kazanç anlamına geliyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.