Ana SayfaEkonomiAntalya Turizmine Büyük Katkı

Antalya Turizmine Büyük Katkı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yapılan açıklamalarla birlikte Antalya ilinde turizmi artırmak ve geliştirmek için yeni bir planlamanın hayata geçirileceği müjdesi verildi. 

Turizm sektöründe yaşanan sıkıntıların ardından yapılan çalışmalarla birlikte devlet desteği sonucunda turizm çalışmalarının artırılması planlanıyor. Bu çalışmalarla birlikte turizm sektöründe toparlanma sürecine girildiği açıklanmış, böyle devam ettiği takdirde önümüzdeki birkaç yıl içerisinde tekrar eski gücüne kavuşması planlanmıştı. Bunun ardından geçtiğimiz günlerde bir temel atma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ziyaret ettiği Antalya’da bazı açıklamalarda bulundu. 

Antalya valiliğini ziyaret ederken burada çarpıcı açıklamalarda bulundu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanının kendisinden talep etmiş olduğu istekleri sadece iki dakika içerisinde gerçekleştirmesi ise dikkat çekti. Geçtiğimi aylarda Antalya belediyesi tarafından bir teleferik sistemi devreye sokulmuştu. Bu proje ile birlikte Antalyalıların ayakları yerde kesilmiş, kullanıma açılmasının ardından kısa süre içerisinde pek çok kişi tarafından büyük bir ilgi ile karşılanmıştı. Projenin geliştirilmesi için Tünektepe’ye yapılması planlanan yeni proje talebini iki dakika içerisinde kabul ederek konu hakkında gerekli protokolleri imzalaması da dikkatlerden kaçması. Belediye Başkanı ise isteğinin iki dakika içerisinde kabul edilmesinin şaşkınlığını bir süre üzerinden atamadı. 

Bir turizm memleketi olan Antalya’nın turizm gelirlerini artırmak ve turizm sektörüne büyük katkı sağlamasına neden olmak için yeni çalışmaların yapılacağını açıkladı. Doğa turizmini harekete geçirecek ve yeni bir keşif alanı oluşturacak olan projenin eylem planının dahi hazırlandığı dile getirildi. Bu sayede Antalya için yapılacak itibarlı proje sonrasında turizm gelirlerinin 4 katına çıkarılması planlanıyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.