Ana SayfaEkonomiHarman’ın Yeni Sahibi Samsung Oldu

Harman’ın Yeni Sahibi Samsung Oldu

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Samsung 8 Milyon Dolara Satın Aldı

Samsung bir yıllık süreç ardından müzik sistemlerinde dünya devi olarak gösterilen Harman International Industries’ı satın aldığını açıkladı. Harman International Industries’ın, Samsung’a maliyeti 8 milyar dolar olarak kaydedildi.

İLK SİNYALLER 2016’DA VERİLMİŞTİ

2016 yılında müzik sistemleri devi olan Harman International Industries şirketiyle ilgilenmeye başlayan ve satın alacağını duyuran Samsung, satın alma anlaşmasının imzalandığını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada Harman International Industries’ın 8 milyon dolara satın alındığı bildirildi. Samsung ve söz konusu şirketin bilgi birikiminin birlikte değerlendirileceği alanlar içinde akıllı araç sistemleri gösteriliyor. Satın almadaki yasal prosedürlerin tamamlanması ardından ses sistemlerinde lider olan şirketin araç içi ses sistemlerine yenilerini eklemesi bekleniyor.

RAKİPLERİNE FARK ATMAYI HEDEFLİYOR

Teknolojideki rekabet ortamı her geçen gün biraz daha fazla hissedilirken Samsung, bu satın alma anlaşmasıyla rakiplerini geride bırakacak projeler üretmeye hazırlanıyor. Bu konuda Samsung’un karşısındaki rakipleri ise Apple ve Google olarak gösteriliyor.

Samsung tarafından alınan şirketin yönetiminde herhangi bir değişikliğin söz konusu olamayacağını açıkladı. Açıklamayı satın alınan şirketin CEO’su yaptı. CEO Dinesh Paliwal, Harman International Industries’deki görevine devam edeceğini belirterek, teknoloji devine tedarikçi olarak destek vermeyi sürdüreceklerini açıkladı.

SES VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİNDE LİDER

Amerika merkezli olan Harman International Industries ürettiği ses ve görüntü sistemleriyle dikkat çekmekteydi. Bu kapsamda kurumsal otomasyonda ve bağlantılı hizmetlerinde lider şirketler arasında yer almaktaydı. Alınan bilgilere göre Harman International Industries yalnızca ses ve görüntü sistemlerinde değil; güvenlik alanında ve diğer elektronik ürünlerinde de üretim yapıyor. söz konusu şirketin ürünlerini çok sayıda araç markası araçlara dahil ediyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.