Ana SayfaEkonomiCumhurbaşkanı İlgileniyoruz Dedi, O Şirketten Jet Hızıyla Açıklama Yapıldı

Cumhurbaşkanı İlgileniyoruz Dedi, O Şirketten Jet Hızıyla Açıklama Yapıldı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

MS-21 Tipi Yolcu Uçağını Üreten Firma Açıklama Yaptı

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MS-21 tipi Rus yolcu uçağıyla ilgileniyoruz değerlendirmesini yaptı. Bu açıklama sonrasında şirket yönetimi Türk firmalarla konuyu görüştüklerini ifade etti.  

MS-21 tipi Rus yolcu uçağının üreticisi İrkut şirketi açıklamasında Türk şirketlerle konu hakkında görüştüklerini bildiren bir açıklama yaptı. Şirket yetkilisi tarafından yapılan açıklamada MS-21 tipi Rus yolcu uçağının satışı konusunun bazı Türk şirketlerle masaya yatırıldığı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MS-21 tipi Rus yolcu uçağıyla ilgilendiklerini Moskova ziyaretinde de yeniden dile getirdi. ÜDİK toplantısı için ülkede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rus Lider bir araya gelmiş, Moskova’da düzenlenen konsey toplantısı ardından konuyla ilgili basına açıklamalar yapmıştı.

SON TEKNOLOJİYİ TAŞIYOR

Türk – Rus Üst Düzey İş Birliği Konseyi toplantısında da gündeme taşınan söz konusu uçağın 150 ile 212 kişi arasında yolcu kapasitesinin olduğu öğrenildi. Uçağın özellikleri arasında dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise çift motora sahip olması olarak açıklandı. Tüm bu teknik özellikler yanında MS-21 tipi yolcu uçağının kabin aksam ve sistemleriyse 2017 yılı teknik gelişmelerini bünyesinde bulunduruyor.

MS-21 tipi yolcu uçağının üreticisi İrkut firması, ülkenin en prestijli üreticileri arasında gösterilirken, söz konusu uçağın bu yıl içerisinde deneme uçuşlarına başlayacağı ifade edildi. MS-21 tipi yolcu uçağının üreticisi Rusya Birleşik Uçak’a bağlı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

İrkut firması, MS-21 tipi yolcu uçağının alınmasıyla ilgili hangi Türk şirketleriyle görüşüldüğü hakkında ise herhangi bir isim açıklamadı. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.