Ana SayfaEkonomiTHY'de Hedef "Ilımlı Büyüme"

THY’de Hedef “Ilımlı Büyüme”

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

THY, 2017’de Büyüme Hedefliyor

Geçtiğimiz yılı zararla kapatan Türk Hava Yolları, yeni yıla umutlu başladı. Erken rezervasyon ve kampanyalar hava ulaşımındaki trafiğin artmasına neden oldu. Yolcu sayısındaki artış hava yolu şirketlerinin rahatlamasını sağladı.

Türk Hava Yolları yeni yılda ılımlı bir büyüme içerisinde olmayı hedefliyor. bu konuda açıklama yapan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “2017 THY için ılımlı büyüme yılı olacak” şeklinde konuştu.

Türk Hava Yolları’nın yeni yıl beklentisinde büyüme odaklı olduğunu belirten Başkan İlker Aycı, bu noktada yönetim olarak bazı tedbirler aldıklarını açıkladı. Başkan İlker Aycı açıklamasında şirketin maliyetler noktasında sıkı şekilde kontrollerinin devam ettiğine vurgu yaptı. 2017 yılında “ılımlı büyüme” hedeflerinin olduğunu kaydeden Başkan, 2018 yılına dair hedeflerini de açıkladı.

“Türk Hava Yolları 2018 yılında, yıllık büyüme ortalamasını yakalayacak” şeklinde konuşan İlker Aycı, içinde bulunduğumuz yıldaki gelişmeleri de paylaştı.

İlker Aycı THY’nin erken rezervasyon dahilinde Nisan ve Mayıs aylarında yoğun bir taleple karşı karşıya kaldıklarını bildirdi. 2016 yılının nisan ve mayıs aylarına göre şimdiden yüzde 32’lik bir artış olduğunu söyleyen Aycı, ilerleyen dönemde yolcu sayısının daha da artmasını beklediklerini ifade etti.

Bunun yanı sıra Türk Hava Yolları 2017 yılında kargo gelirini de arttırmayı hedefliyor. Türk Hava Yolları’nın üçüncü hava limanına taşınmasıysa şirkete ekstradan maliyet olarak geri dönecek. İlker Aycı açıklamasında taşınma maliyetinin 1,2 milyon dolardan başlayacağını kaydetti. “Bu rakam bir milyar 500 milyon seviyesine kadar artış gösterebilir” dedi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.