Ana SayfaBanka İş İlanlarıVakıf Katılım Bankası Personel Alımları Yapacak!

Vakıf Katılım Bankası Personel Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıf Katılım Bankası, bünyesinde oluşabilecek açık pozisyonlar için ilerleyen zamanlar için Genel Başvuru adı altında personel alımları yapacağını duyurdu.

Genel Başvuru için yapılacak banka personel alımlarına başvuru yapacak adayların başvuruları banka tarafınca değerlendirmeye alınıp, adayların nitelikleri incelenecektir. Değerlendirme ve incelemeler sonrasında bankanın kadrosunda oluşacak açık pozisyonlar için adaylar ile iletişime geçip, bilgilendirme yapılacaktır.

Katılım bankası olarak hizmet veren ve alanında yeni olan Vakıf Katılım Bankası’nın adaylara bir takım kriterler sunmaktadır. Kriterleri sağlayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınıp, sağlamayanlar ile iletişim kurulmayacaktır. Banka, adayların üniversitelerin örgün eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmalarını ve katılım bankacılığı alanında bilgi sahibi ve tecrübe kazanmış olmalarını istemektedir. Adayların katılım bankacılığı prensiplerini benimsemiş olması gerekmektedir. Banka, deneyimi kazanmamış erkek adaylar için 30 ve üzeri, bayan adaylar için 28 ve üzeri yaşın aşılmamış olması kriterini koymuştur. Adayların insanlarla olan iletişimlerinin kuvvetli ve gelişmiş, analitik düşünebilme yeteneğini kazanmış olmaları gerekmektedir. Erkek adayların ise askerlik görevlerini tamamlamış ya da en az 2 sene tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir. Vakıf Katılım Bankası, deneyimi olmayan adayları gerekli gördüğü durumlarda sınavlara tabi tutulup, sınavlarda başarı elde edenler sonrasında bankanın düzenlediği mülakatlara davet edilecekler.

Adayların çalışmak istedikleri alanları ve lokasyonu bir ön yazı ile başvurmaları gerektiğini söyleyen banka adayları sürekli ve tam zamanlı olarak bünyelerinde istihdam edecek.

Vakıf Katılım Bankası banka personel alımı genel başvuruları 27 Nisan 2017 Perşembe günü sona erecektir.

Vakıf Katılım Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-genel-basvuru-1519049

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.