Ana SayfaEkonomiMigros'un Satın Aldığı Tazedirekt, 21 Martta Hizmete Başlıyor

Migros’un Satın Aldığı Tazedirekt, 21 Martta Hizmete Başlıyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Migros Tazedirekt.com’u Faaliyete Geçiriyor

Migros geçen yılın kasım ayında tazedirekt.com sitesini satın aldığını ilan etmişti. Aradan geçen üç aylık süre sonunda tazedirekt.com ile ilgili beklenen haber geldi. Migros tazedirekt.com internet sitesinin 21 Mart tarihinde hizmete başlayacağını duyurdu.

Hasan Aslanoba tarafından iki sene kadar önce faaliyete geçen tazedirekt.com, kendi yetiştirdiği ürünleri müşterilerine sunuyordu. 2016 yılının başlarında yüzde 30 büyüme hedefiyle işi büyüten Hasan Aslanoba, 2016 yılının son aylarında ise yatırımını Migros’a sattı.

Hasan Aslanoba internete yaptığı yatırımlarla dikkat çeken bir girişimci olarak tanınmaktaydı. tazedirekt.com için üretim alanı hazırlayan ve üreten iş adamı, bu işe de iddialı bir giriş yapmıştı. Hasan Aslanoba’nın sitesi iki sene aktif olarak açık kaldı ve hizmet verdi. Fakat 2016’nın Şubat ayında ani bir kararla kapatıldı.

Sitenin faaliyetlerine son verdiğini duyurması ardından Hasan Aslanoba kısa bir açıklama yapmıştı. Açıklamasında piyasa şartlarına gönderme yapan iş adamı, orta vadede zarar edeceğine kanaat getirdiğini ifade etmişti. İlk iki yıl için zararın kaçınılmaz olduğunu da söyleyen iş adamı, “Zarar hesaplanandan çok daha büyük miktarlarda oldu. tazedirekt.com’u kapatmadan önce kar ve zarar tabloları üzerinde fazlasıyla çalıştım. Fakat bu işin içinden çıkmayacağıma karar verdim. Kendime oyunu kaybettim diyerek, kapatmaya karar verdim ve hayata geçirdim” demişti.

Bu açıklama yanı sıra Hasan Aslanoba öz eleştiri de yapmış, işlerin yoğunluğu nedeniyle tazedirekt.com’a gereken ilgiyi gösteremediğini de itiraf etmişti. Bu işte ekip kurma noktasında yanlışlar yaptığını kabul eden iş adamı, yönetici değişikliği sırasında da bazı sorunların yaşandığını ifade etmişti. Açıklamasının sonunda ise bu işe yeteri kadar odaklanmadığını, artık sadece yatırımcı olarak iş hayatında yer almak istediğini belirtmişti. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.