Ana SayfaEkonomiSiemens, Milyon Dolarlık Projeye Ortak Oldu

Siemens, Milyon Dolarlık Projeye Ortak Oldu

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Siemens ve Uniti Bir Milyon Dolar Destek Alan Projede Güçlerini Birleştirdi

Siemens, Uniti ile birlikte seri üretime hazırlanıyor. Elektrikli otomobil prototipi projesiyle gündemde olan İsveç merkezli Uniti ile anlaşan Siemens projeye ortak oldu. Elektrikli otomobil prototipi projesi bir milyon dolardan fazla destek almayı başarmıştı.

Elektrik enerjisinde lider konumda bulunan İsveç merkezli Uniti farklı bir projede sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Otomobillerinde otonom sürüş teknolojisi alanında üretim yapan Uniti, kullanıcılarına bu farkı yaşatmak istiyor. Bu kapsamda yürütülmekte olan çalışmalarda iş ortağı olarak Siemens’i tercih eden şirket, sahip olduğu teknolojiyi Siemens’in geliştirmesine karar verdi.

Şirket otomobillerinde otonom sürüş teknolojisi bulunan araçları 22 bin dolarlık fiyat seviyesinden kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Seri üretim için düğmeye basan Uniti, seri üretimde otonom sürüş teknolojisini kullanacak. Tesis ve teknolojiyi ise Siemens’le beraber yükseltecek. Otonom sürüş teknolojisi için iki yıl kadar devam edecek çalışmalar 2019 yılında sona erecek. Kullanıcılarını bu ayrıcalığı yaşatmak isteyen Uniti 2019 yılında teslimatlara başlamayı hedefliyor.

Konu hakkında açıklama yapan Uniti CEO’su, tesislerinde senelik bazda 50 bin otomobilin üretim kapasitesinin olduğunun altını çizdi. CEO Lewis Horne açıklamasında Siemens ile uzun dönemli bir ortaklık içerisine girdiklerini kaydetti. Bu kapsamda şirket için uzun vadedeki hedeflerin önemli olduğuna değinen şirket CEO’su, Siemens ile birlikle daha da güçlendiklerini ifade etti. Sıra dışı bir otomobil üretiminin Siemens ile birlikte kısa sürede yakalanacağını da belirten Lewis Horne, üretimin robotlar aracılığı ile yapılacağını da sözlerine ekledi. Uniti üretimlerini günde 22 saat sürecek çalışma ile hayata geçirecek. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.