Ana SayfaEkonomiTurkcell’in Yeni Akıllı Telefonu “Venus 5000” Görücüye Çıktı

Turkcell’in Yeni Akıllı Telefonu “Venus 5000” Görücüye Çıktı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vestel, Turkcell İçin Üretti!

Vestel ve Turkcell güçlerini birleştirerek yeni bir akıllı telefon için anlaşmaya vardı. Turkcell’in yeni akıllı telefonu “Venus 5000” görücüye çıktı.

İki teknoloji devi şirket ortak toplantıyla basının karşısına çıktı. Basın toplantısında Venus 5000’ün tanıtımı gerçekleştirildi. Turkcell için özel olarak üretilen “Venus 5000” Vestel tarafından tasarlandı ve üretildi. Basın toplantısında Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan ve Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu da yer aldı. Toplantının ev sahipliğini ise Vestel yaptı.

Venus 5000’ün tanıtımında cihazın özellikleri ve fiyatı gibi konular basınla paylaşıldı. Akıllı telefonun özellikleri göz doldurdu. Yapılan açıklamada akıllı telefonun 5 inç ekrana sahip olduğu ifade edildi. Bunun yanında Venus 5000 4.5G teknolojisiyle de uyumlu olan telefonun fiyatı seviyesi de özelliklerine göre oldukça uygun olarak satışa çıkacağı kaydedildi. Basın toplantısında söz konusu telefonun 799 liradan tüketici ile buluşacağı bildirildi. Vestel tarafından Turkcell’e özel olarak tasarlanmış bu cihaz, son teknolojiyi kullanıcılarla buluşturmayı hedefliyor.

Düzenlenen ortak basın toplantısında yeni bir akıllı telefon da kısa bir süre sonra satış noktalarında olacağı müjdelendi. Yine Turkcell için üretilecek telefonun “Venus 5580T” olduğu açıklandı.

Basın toplantısında konuşan Turan Erdoğan, yerli üretimin altını çizdi. Vestel Venüs markası Türkiye’nin ilk yerli üretim telefonu olarak satışa sunulmuştu. 2 yıl önce satışa çıkan yerli üretim akıllı cep telefonu Venüs, kullanıcılar tarafından da beğenilmişti. İki yıllık zamanda akıllı telefon üretimine devam eden Vestel, her yeni üretimde bir öncekine yeni özellikler dahil etmeyi de başardı. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.