Ana SayfaEkonomiÇAYKUR, 100 Ülkeye İhracat Yapıyor

ÇAYKUR, 100 Ülkeye İhracat Yapıyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Çayının Adı ÇAYKUR!

Doğu Karadeniz’in verimli topraklarında üretilen ÇAYKUR çayları 100 farklı ülkeye ihraç ediliyor. Son zamanlarda üretim ve ihracat miktarını arttıran ÇAYKUR; siyah ve yeşil çay ihracatıyla dikkat çekiyor.

ÇAYKUR, tüketicisiyle 100 farklı ülkede bir araya geliyor. Türkiye’de üretilen çayları beğeni ile tüketen yabancıların ÇAYKUR çayına ilgisi her geçen gün biraz daha artıyor.

ÇAYKUR Genel Müdürü, markanın gelişimi ve ihracatı hakkında bazı açıklamalar yaptı. İmdat Sütlüoğlu’nun açıklamasında pazarda yüz ülkeye çay ihraç ettiklerine dikkat çekildi.

ÇAYKUR Genel Müdürü açıklamasını yazılı olarak yaptı. 2017 yılında Yunanistan’da düzenlenen fuara katıldıklarını ifade eden Sütlüoğlu, “Ülkede düzenlenen fuar bu sene 4. kez kapılarını konuklarına açtı” şeklinde açıklamasına başladı. FOOD EXPO’da ÇAYKUR olarak Türkiye’yi temsil ettiklerini söyleyen Genel Müdür, “Dünyada en fazla çay üreten ülke olduğumuzu söyleyebilirim. Çayın üretim pazarında beşinci ülke olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

ÇAYKUR 90 YILDIR TÜRKİYE İÇİN ÜRETİYOR

ÇAYKUR’un dünyanın en fazla çay üretimi yapan firmalar arasında lider konumda olduğunu belirten Sütçüoğlu, “Makine parkı noktasında en kapsamlı firma ÇAYKUR. 90 senedir ÇAYKUR markasıyla Türkiye’de ve Dünya Pazar içinde lider konumdayız. Kuzey yarım küre sınırlarında tek çay üretimi yapabilen ülke olarak faaliyet gösteriyoruz. Doğu Karadeniz’de ürettiğimiz çayları en doğal haliyle yetiştiriyor, kimyasal ilaçlamalar yaparak çayımızın kalitesini düşürmüyoruz. Bu nedenlerden dolayı da ÇAYKUR markası olarak çaylarımız he lezzetli hem de sağlıklı! ÇAYKUR dünyanın 100 ülkesine Türkiye’de üretilen bu farklı lezzet ve aromaya sahip çayları ihraç ediyor” şeklinde bir açıklama yaptı.

Çayı en fazla üreten dünya ülkesi ise Çin olarak kayda geçiyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.