Ana SayfaEkonomiTurkcell TV+ Rekora Koşuyor! Kullanıcı Sayısı 1,2 Milyonu Aştı

Turkcell TV+ Rekora Koşuyor! Kullanıcı Sayısı 1,2 Milyonu Aştı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Turkcell, ‘TV+’ kullanıcı sayısının 1,2 milyonu aştığını açıkladı.

Turkcell bünyesindeki televizyon platformunun kullanıcı sayısı her geçen gün artış kaydederek, 1,2 milyon kişilik dev bir rakama yükseldi.

Turkcell’e ait televizyon platformundaki kullanıcı sayısının, 4.5G’ye geçiş sonrasında daha da arttığı kaydedildi. Turkcell televizyon platformunda geldikleri son noktayı aydınlatan bir açıklama yaptı. Geçen yıl ile bu yılın kullanıcı rakamlarını karşılaştıran şirket, sayının iki katına ulaştığını bildirdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre ‘TV+’ kullanıcı sayısının 1,2 milyon olduğu kayda geçti.

4.5G avantajını kullanıcılarına sunan Turkcell, mobil cihazlardan Turkcell TV+’nın izlenme seviyesini ciddi oranda arttırdı. İzlenme oranlarının altı kat arttığını açıklayan Turkcell, cep telefonunda ve tablette kullanımın yüksek olduğunu bildirdi.

Turkcell Genel Müdürü tarafından yapılan açıklamada, “4.5G geçiş süreci ardından tüketim ilk senede aylık olarak incelendiğinde tüketim, 3,4 GB artış kaydetti. Artış tüketicilerin alışkanlıklarının kalitesinin yüksek olduğunu da bizlere gösterdi. Turkcell olarak bizlerde dijital servis noktasında müşterilerimize en iyiyi sunmak için çalışıyoruz. Uygulamalarımız arasında yer alan ve hızlı şekilde büyüyen ‘Turkcell TV+’ söktörel bazda lider konumuna yükseldi. Turkcell TV+ 2016 yılında günde yedi dakikalık izlenme yakalarken, bu gün geldiğimiz nokta günlük 40 ile 45 dakika arasında değişiyor. Bu noktada alt yapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Tüm Ulusal ve Yerel Kanallar

Turkcell TV+’nin kullanıcılara sağladığı imkanlar arasında filmlerden maç yayınlarına kadar geniş bir yelpaze yerini alıyor. Dünyanın en fazla takip edilen ligleri de Turkcell TV+ kalitesiyle kullanıcılarla buluşuyor. Turkcell’in televizyon platformunda hem ulusal hem de yerel tüm kanallar izlenebiliyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.