Ana SayfaEkonomiVestel’e 3’ü Bir Arada İstihdam Ödülü!

Vestel’e 3’ü Bir Arada İstihdam Ödülü!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vestel, “Manisa İstihdamda Buluşma Günleri” kapsamında üç farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Vestel bu yılda ödüllere doymadı. 10. “Manisa İstihdamda Buluşma Günleri” kapsamında üç farklı ödülü alan teknoloji devi Vestel, istihdama verdiği önemi yeniden kanıtladı.

Vestel düzenlenen organizasyonda en çok istihdam sağlayan işletme ödülünü, en çok kadın istihdamı ve en fazla engelli istihdamı ödüllerini almaya hak kazandı.

Teknoloji devi Vestel Manisa üretim tesislerinde ürettiği ürünlerin yarısından fazlasını yurt dışına ihraç ediyor. Alınan bilgilere göre ihracat 154 ülkeye yapılıyor. Vestel ülke ekonomisine büyük katkı sağlarken, istihdam ettiği çalışan sayısıyla da dikkatleri topluyor. Türkiye’de üretip Türkiye’ye kazandırmayı sürdüren teknoloji devi marka, yatırımlarına da aralıksız devam ediyor.

Teknoloji devi Vestel ödül töreni sonrasında açıklama yaptı. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı görüşleri de açıklamada yer aldı.

Turan Erdoğan açıklamasında, şirketin 16 bin kadar kişiyi istihdam ettiğine değindi. Erdoğan, “Şirket olarak istihdam noktasında büyük hedefler koyduk. Hedeflediğimiz istihdam miktarının büyük bölümünü hayata geçirdik. Hem ekonomik hem sosyal açıdan ülkemize değer kattık. Bu hedeflerle de çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Turan Erdoğan açıklamasında geçen yıl 237 engelli vatandaşın şirket bünyesinde istihdam edildiğini belirtti. Toplam engelli personelinin 424 olduğunu ifade eden Erdoğan, engelli istihdamının şirket politikası olduğunun altını çizdi. “Engelli gençlerimizi iş yaşamına katmak, onlara ekonomik özgürlüklerini vermek bizlerin görevi” diyen Erdoğan, şirketin bu noktadaki hassasiyetini ifade etti.

Önlerinde uzun bir yolun olduğunu kaydeden Turan Erdoğan, kadın personel sayısının ise beş bin olduğunu söyledi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.