Ana SayfaEkonomiİsrailli Turistlere Bodrum’da Türk Lokumlu Karşılama

İsrailli Turistlere Bodrum’da Türk Lokumlu Karşılama

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İsrailli ilk turistler Bodrum’a indi. 7 yıllık aradan sonra ilk defa Bodruma gelen İsrailli turist kafilesi çiçeklerle karşılandı.

İsrail’den uçuşların başlaması İsrailli turistlerin Bodrum’a akın etmesini sağladı. 7 yıl ara sonrasında Bodrum’a gelen İsrailli turist kafilesi sezonun nasıl geçeceğine dair ilk ipuçlarını verdi. İlk turist kafilesinin 180 kişiden oluştuğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre Nisan ayında İsrail’den gelecek turist sayısı dört bin civarında olacak.

Freebird Havayolları şirketiyle ülkenin Tel-Aviv şehrinden Türkiye’ye gelen turistler için karşılama töreni yapıldı. 180 İsrailli turist karanfiller ve güllerle karşılandı. Karşılama töreninde Milas – Bodrum Havalimanı DHMİ Başmüdürü de yer aldı. Başmüdür Kemal Daştan’a TAV Milas – Bodrum İşletme Koordinatörü de eşlik etti. Havalimanında yapılan karşılamada BODER Başkanı ve Bodrum’da turizm işletmeciliği yapan yetkilerde İsrailli turist kafilesini karşılayanlar arasında bulundu. İsrailli 180 turist çiçekler ve Türk lokumlarıyla karşılandı.

Bir Ayda 4 Bin İsrailli Turist Bekliyoruz

Bodrum’da seyahat acentesi işletmecisi Müdür Yüksel Aslan basına açıklama yaptı. Aslan açıklamasında, “Bu ay 4 bin kadar İsrailli turisti Türkiye’ye getirmeyi hedefliyoruz. Yaz tatili sezonunun açılmasıyla bu sayı her ay daha da artacak. Sezon sonundaki İsrailli turist hedefimiz ise 15 bin. Uçuşların yeniden başlaması ülkeden Bodrum’a gelecek turist sayısının artmasını sağlayacak. Uçuşlar haftada en az iki defa gerçekleşecek. Uçakların sefer sayısı artan talebe göre yükselecek. 7 yıl aradan sonra uçuşların yeniden başlaması, ülkeden Bodrum bölgesine gelecek turist sayısını olumlu yönde etkileyecek” şeklinde konuştu. Bodrum’da turizm işletmeciliği yapanların gelecek turistler için gerekli çalışmaların yaptığını belirten Aslan, “İsrail ile Türkiye arasındaki siyasi ilişkiler turizmciler için önemli değil. İsrailli turistlerin yemeden içmeye birçok alışkanlığı biz Türklerle aynı. İsrailliler Türkiye’yi ve Türk insanlarını da çok seviyor” dedi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.