Ana SayfaEkonomiTÜPRAŞ’ta İkinci Dönem Başkanlık!

TÜPRAŞ’ta İkinci Dönem Başkanlık!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Petrol Rafinerileri Anonim Şirketi yeni yönetim kurulu başkanını belirledi.

Türkiye Petrol Rafinerileri Anonim Şirketi yeni dönem başkanlığına yeniden Ömer Koç seçildi. Konuyla ilgili açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapıldı.

Yeni denemde de Türkiye Petrol Rafinerileri Anonim Şirketine başkanlık yapamaya devam edeceği açıklanan Ömer Koç’un vekilliğini ise Yıldırım Koç yapacak. Ömer Koç, TÜPRAŞ yanında Yapı Kredi Bankasının yönetim kurulu başkanlığı görevini de sürdürecek. Koç Yapı Kredi Bankasının yönetim kurulu başkanlığına da ikinci defa seçilmişti.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna konu hakkında yapılan açıklamada TÜPRAŞ’ın genel kurul toplantısının 29 Mart 2017 tarihinde yapıldığı bildirildi. Toplantıda Ömer Koç’un yeniden başkan seçildiği ve başkan vekilliğine Yıldırım Ali Koç’un seçildiği kaydedildi.

TÜPRAŞ, KAP’a Açıklama Yaptı

Türkiye Petrol Rafinerileri Anonim Şirketi KAP’a yaptığı açıklamada, komitenin altı üyeden oluştuğunu bildirdi. Şirketin yürütme komitesinin kendi üyeleri arasından yeni başkanı seçtiği ifade edilen açıklamada, komite üyelerinin Yıldırım Ali Koç, Semahat Sevim Arsel, Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç, Temel Kamil Atay ve Bülent Bulgurlu olduğu kaydedildi. KAP’a yapılan açıklamada şirket denetiminden sorumlu komitenin 2 üyeden oluştuğu ifade edilirken, denetimden sorumlu komitenin başına gelen ismin Kutsan Çelebican olarak bildirildi. Denetimden sorumlu komitenin üyesi ise Osman Mete Altan oldu. TÜPRAŞ risk yönetimi komitesi içinde iki üye ayırarak, başkanlığa Gökçe Bayındır’ı getirdi. Risk yönetimi komitesinin üyesi ise Temel Kamil Atay oldu. Şirketin kurumsal yönetim komitesi ise üç üyeden oluştu. Komitenin başkanlık görevi Kutsan Çelebican’a verildi. Üye isimler ise Doğan Korkmaz ve Yağız Eyüboğlu olarak belirlendi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.