Ana SayfaEkonomiSalyazı Havalimanı Projesi Geri Sayıma Başlıyor

Salyazı Havalimanı Projesi Geri Sayıma Başlıyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Gümüşhane’ye havaalanı müjdesini Maliye Bakanı verdi.

Maliye Bakanı Gümüşhaneli vatandaşlara Bayburt Salyazı Havaalanı hakkında açıklamalar yaptı. Bakan Ağbal havaalanı ile ilgili çalışmaların tamamlandığını, havaalanı temelinin kısa bir süre sonra atılacağını kaydetti.

İstanbul kentindeki Avcılar, Gümüşhane ve Bayburtlular Derneğini ziyaret eden Maliye Bakanı Naci Ağbal, vatandaşlarla bir araya geldi. Burada Bayburt Salyazı Havaalanı müjdesini veren Bakan, “Havaalanının proje çalışmalarında sona gelindi. Projenin hayata geçmesi için yetkililer gerekli değerlendirmeleri yaptı. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlığımız konuyu takip ediyor. Kısa bir süre içerisinde proje hakkında Yüksek Planlama Kurulu karar verecek. Bayburt Salyazı Havaalanı ihale sürecini Ulaştırma Bakanlığımız yapacak. Tüm Gümüşhanelilere ve Bayburtlulara hayırlı olacak” dedi.

Bayburt Salyazı Havaalanı bölgedeki hava ulaşımı için büyük öneme sahip olacak. İhale süreci ardında üretilmeye başlanacak olan Bayburt Salyazı Havaalanı, bölgede ikamet eden yüzlerce kişinin istihdam edilmesine olanak sağlayacak. Bölgedeki ekonomik ve ticari ilişkiler güç kazanacak.

Mardinli İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gümüşhane ve Bayburtlular Derneğini ziyareti ardından İstanbul’da bulunan Mardin İşadamları Derneğini de ziyaret etti. Dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelen Maliye Bakanı, milli gelirin 13 bin dolar seviyesine çıkacağını kaydetti. Yaklaşık 500 Mardinli iş adamına seslenen Ağbal, Türkiye’nin ekonomik istikrarı hakkında konuştu. İlerleyen dönemlerde ülkenin ekonomik istikrarı için referandumun önemine değinen Bakan Ağbal, “Cumhurbaşkanlığı sistemi ile Türkiye hedeflerine biraz daha yaklaşacak. Referandum sonrasında hayata geçecek Anayasa bu noktada gerçekten çok önemli” şeklinde konuştu. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.