Ana SayfaEkonomiAliağa Belediyesi’nin Kira İhalesi 27 Nisanda!

Aliağa Belediyesi’nin Kira İhalesi 27 Nisanda!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Aliağa Belediyesi, kira ihalesi için şartları açıkladı. Kira İhalesi 27 Nisanda düzenlenecek.

İhaleye konu olan taşınmazın Bozköy Mahallesi’nde olduğu ifade edilen açıklamada, söz konusu tarlanın 3 yıllık olarak kiralanacağı kaydedildi. Kiralama ihalesinin açık teklif yöntemiyle yapılacağını duyuran Aliağa Belediyesi, ihale tarihi için 27 Nisan dedi. Saat 14.10’da başlayacağı ilan edilen ihale encümen toplantı salonunda düzenlenecek. Kiralama ihalesine katılmak isteyenler ifade edilen gün, saat ve yerde bir araya gelecek.

Aliağa Belediyesi kiralama ihalesine konu olan taşınmazın üç bin 690 metrekare olduğunu, söz konusu taşınmaza verilecek geçici teminat bedelinin 4.272,13 lira olacağını bildirdi. Taşınmazın senelik muhammen bedelininse 47.478,16 lira olduğu ifade edildi. Kiralama ihalesine konu olan arsa Bozköy Mahallesi, 929 ada numarasına sahip!

Aliağa Belediyesi, kiralama ihalesine katılmak isteyenlerde şu şartların aranacağını kaydetti. Yurt içerisinde tebligatın gönderilmesi için adres belirtmeleri, ihaleye vekâleten katılıyorsa noter tasdiki olan vekalet ve imza sirkülerinin komisyona sunulması, mevzuata uygun yazılı teklifin verilmesi, ihaleye konu olan belgelerin alındığına dair belgenin verilmesi gibi şartlar sıralandı. İhale şartnamesinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü bünyesinden alınabileceği ifade edilen açıklamada, şartname bedeli ise 20 lira olarak kaydedildi. Söz konusu belgelerse en geç 27 Nisan tarihinde, saat 12.30’a kadar temin edilmeli denildi.

Sözleşme giderleri hakkında da bilgi veren açıklama, sözleşmeden kaynaklanacak ve taahhüde dair bütün vergi, resim ve harç giderlerinin kiracıya ait olduğunu bildirdi. İhale hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenlerin şartnameyi incelemesi veya Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne gelerek bilgi alabileceği de açıklamada yer aldı. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.