Ana SayfaEkonomiYeni Yaris’te Türk Mühendislerinin İmzası!

Yeni Yaris’te Türk Mühendislerinin İmzası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk mühendisler değişen Yaris’in iç ve dış tasarımına imza attı.

Türk mühendisler yenilenen Yaris için dev bir ekiple çalıştı. Yaris’in 900 parçasının değişmesi için dev bir yatırımın başına geçen Türk mühendisler, Yaris’i yeniden yarattı.

Toyota Yaris’in iç ve dış tasarımının yenilenmesi için 90 milyon Euro yatırım yapıldı. Oldukça kapsamlı olarak değişen tasarımın başında ise Toyota Avrupa Ar-Ge Mühendisi Özgür Taştekin ve Toyota Avrupa Kıdemli Proje Müdürü Serkan Karaman yer aldı. Serkan Karaman Yaris’in dış tasarımını yenilerken, Özgür Taştekin ise iç tasarımda kendini gösterdi. Alınan bilgilere göre iç ve dış tasarımı değişen yeni nesil Yaris 2017 yılının üçüncü çeyreğine girildiğinde Türkiye piyasasına giriş yapacak. Yeni tasarımıyla satışa çıkacak olan Yaris’e ilginin yüksek olması bekleniyor.

Yaris’in dış tasarımcısı olan Serkan Karaman, yenilenen otomobil hakkında bazı açıklamalar yaptı. Karaman açıklamasında “Yaris’te 900 üzerinde parçayı değiştirdik. Üzerinde çalıştığımız projede öncelimiz kalite ve performansa artılar kazandırmak oldu” dedi. yeni Yaris’te güvenlik noktasında da değişiklikler yaptıklarını aktaran Karaman, projenin üretilmesi için bir çok departmanın kıyasıya yarıştığını da belirtti. Karaman tecrübeli bir ekiple Yaris üzerinde çalıştıklarını ifade ederek, “Her yeni model satışta ilk etapta yükselen bir grafiğe hakim oluyor. Sonrasında ise satışlarda düşüşler yaşanıyor. İşte bu tespitler ışığında Yaris’in pazardaki rekabet gücünü arttıracak yeniliklere yöneldik. Yaris’in pazardaki payı Avrupalı ülkelerde yüzde 6,5 seviyesinde bulunuyor. Bu oranda 200 bin adetten fazla bir satış demek. Avrupa pazarında Yaris lider konumda” şeklinde konuştu.  

Yaris meraklıları ise aracın Türkiye pazarında satışa sunulacağı günü şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.