Ana SayfaEkonomiTavuk Dünyası Yüzde 47’lik Payını Satıyor

Tavuk Dünyası Yüzde 47’lik Payını Satıyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Tavuk Dünyası, GRI Gıda ile satış konusunda anlaştı. Yüzde 47’lik pay satışı için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı.

110 şubesi ile Türkiye genelinde hizmet vermekte olan Tavuk Dünyası, pay satışına gitti. GRI Gıda’nın talip olduğu yüzde 47’lik payın devri için Rekabet Kuruluna resmi bildiri yapan Tavuk Dünyası, 2003’den hizmetteydi. Rekabet Kurulunun devri onaylaması sonrasında tavuk devinin yüzde 47’lik payı GRI Gıda San. ve Tic. Anonim Şirketine geçmiş olacak.

Türkiye’deki Şube Sayısı 110!

Alınan bilgilere göre Tavuk Dünyası 5 farklı ülkede faaliyetlerini sürdürüyor. Yurtdışında 30 kentte restoran ve cafe hizmeti veren şirketin 70’in üzerinde hizmet noktası bulunuyor. 2003 yılından bu güne Türkiye’de yaygın hizmet noktalarıyla markalaşmış şirketin, Türkiye’de 110 adet şubesi bulunuyor. Şirketin Türkiye şubelerinde çalışan sayısı ise bin 700’ün üzerinde!

Hollanda’da 4 Şubesi Var

Şirketin Almanya’da üç şubesinin olduğu ifade edilirken, Hollanda’daki şube sayısı ise dört. Tavuk Dünyası’nın bu ülkeler yanı sıra Çin ve Rusya’da da faaliyet halinde olduğu biliniyor. Çin’deki şube sayısı 2, Rusya’daki şube sayısı ise bir.

Restoran ve cafe işletmeciliğinde Türkiye’de önemli bir isim olan Tavuk Dünyası’nı her yıl milyonlarca kişi ziyaret ediyor. Türk yeme içme kültürüne uygun tavuk menülerini özellikle gençlerin tercihleri doğrultusunda hazırlayan Tavuk Dünyası, ilk tercih edilen noktalar arasında gösteriliyor. Bu kapsamda şirket daha hızlı büyümek ve daha kurumsal olarak faaliyetlerine devam etmek için Volkan Mumcu’yu göreve getirmişti. Dünya yeme içme kültürü standartlarına yükselmek için yapılan bu yetkilendirme kendini CEO olarak göstermişti.  

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.