Ana SayfaEkonomi‘En Zengin 200 Rus’ Listesi!

‘En Zengin 200 Rus’ Listesi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Forbes 14 yıllık geleneği bozmadı. “En Zengin 200 Rus” listesi açıklandı. Milyar dolarlık servete sahip olan kişilerin en zengini, 18 milyar 400 milyon dolar ile Leonid Mihelson oldu.

Rusya’nın en Zengini Leonid Mihelson Olarak Açıklandı

Leonid Mihelson en zengin Rus olma unvanını kazandı. Novatek ve Sibur’daki ortaklığıyla bilinen ismin serveti ise dudak uçuklattı. Forbes’in yayımladığı “En Zengin 200 Rus” listesinin birincisi Leonid Mihelson’un kişisel serveti 18 milyar 4 milyon dolar olarak belirlendi. 2016’daki servetine servet ekleyen Leonid Mihelson’u, demir çelik üretiminin önemli ismi olarak gösterilen Aleksey Mordaşov takip etti. Forbes Mordaşov’un servetinin ise 17 milyar 500 milyon olduğunu tespit etti. Listenin üçüncüsü ise Vladimir Lesin oldu. Vladimir Lesin’in kişisel serveti ise 16 milyar 100 milyon dolar olarak açıklandı. Lesin’i, Genadi Timçenko takip etti. Volga Grubu sahibi olan Timçenko’nun servetinin 16 milyar dolar olduğu belirtildi.

Listenin birincisi Leonid Mihelson bir yıllık süre içerisinde servetine 4 milyon dolar, ikincisi Aleksey Mordaşov 6 milyon 600 milyon dolar eklemeyi başardı.

Rusya’daki Milyarderler Arttı

Forbes 14 yıldır her sene açıkladığı En Zengin 200 Rus listesindeki değişimleri de açıkladı. Ülkedeki milyarder sayısına 19 kişinin daha eklendiğini ifade eden Forbes, Rus milyarderlerin servetlerine milyon dolarlar eklediğini belirtti. Buna göre ülkedeki toplam milyarder sayısı 96 oldu. “En Zengin 200 Rus” listesinde kendine yer açan zenginlerin kişisel servetleri geçtiğimiz seneye göre yüz milyar dolar daha arttı. Toplam servet miktarı ise 460 milyar dolar olarak kaydedildi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.