Ana SayfaKredilerTürkiye İş Bankası'ndan Kişiye Özel Konut Kredisi Kampanyası!

Türkiye İş Bankası’ndan Kişiye Özel Konut Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Pek çok çeşitte konut kredisi kampanyaları düzenleyen Türkiye İş Bankası, ihtiyaçlar doğrultusunda uygun faizli konut kredisi kampanyaları düzenledi.

8 farklı çeşitte konut kredisi kampanyası düzenleyen Türkiye İş Bankası, kişiye özel, evden eve, her şey dahil, kentsel dönüşüm, ev yapımı, yabancı müşterilerine özel, anlaşmalı konut projelerine özel ve tüketici destek kredisi kampanyaları kapsamında müşterilerinin ev sahibi yapan Türkiye İş Bankası en uygun konut kredisini vermeyi hedefliyor.

Kişiye özel konut kredisi kampanyası ile düşük ya da yüksek tutarla başlayan taksitlerle yahut esnek taksit imkanları ile kolaylıklar sağlayan İş Bankası, kredi faizinin bir kısmının katkı payı olarak ödenmesi durumunda indirimli faiz oranları ile konut finansmanı sağlıyor.

Eski evini satıp yeni ev sahibi olacak müşterilerinin evi satmalarını beklemeden finansman desteği sağlayan banka, müşterilerine 6 aylık süre tanıyıp evden eve ev kredisi sunuyor.

Oluşan kredi tahsis ücreti, ekspertiz ücreti, taşınmaz rehin ücreti ve benzeri gibi diğer ücretleri eve göre belirlenen Her Şey Dahil Ev Kredisi Kampanyası ile eve özel faiz oranları belirleniyor.

Riskli yapıların restorasyonu ya da yıkımları için kentsel dönüşüm kredisi veren banka, 125.000 Türk Lirasına kadar finansman veriyor. Bu kapsamda devlet desteği de verilip, bu miktar 625.000 Türk Lirası oluyor.

Ev Yapımı, ev tadilatı için ya da Türkiye’de yatırım yapmak, Türkiye’de ikamet etmek isteyen müşterilerine finansman sağlayan İş Bankası, geniş konut kredisi ürünleri ile müşterilerini ev sahibi yapıyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.