Ana SayfaKredilerQNB Finansbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

QNB Finansbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Finansbank’tan Esnek Vadeli Konut Kredisi

Konut kredisi alarak ev sahibi olmak isteyen kişiler kredi almak için Finansbank’ı tercih edebilirler. Finansbank sayesinde ev sahibi olmak isteyenler 120 aya kadar vade seçeneğiyle sunulan konut kredisi kampanyasından faydalanabilirler. Finansbank konut kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranlarını incelediğimizde bunun yüzde 1,07 olduğunu görüyoruz. Yüzde 1,07 kredi faiz oranıyla alabildiğiniz bu konut kredisi için belirlenen yıllık maliyet oranı ise yüzde 15,39’dur.

Finansbank konut kredisi kampanyasından faydalanmak istediğinizde bazı masrafları bankaya ödemeniz gerekiyor. Bankaya ödemeniz gereken masrafları başında yüzde 0,5 oranıyla sizlerden tahsil edilen kredi tahsis ücreti geliyor. Kredi tahsis ücretinin yanı sıra ekspertiz ücretini de sizin ödemeniz gerekiyor. Ekspertiz ücreti evin konumu, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilir.

Finansbank konut kredisi paketi için sunulan vade seçeneklerini incelediğimizde bu krediyi alan kişilerin almış oldukları krediyi 120 ay vade seçeneğiyle bankaya geri ödeyebildiklerini görüyoruz. Dolayısıyla Finansbank konut kredisi paketinden 100 bin lira olarak faydalandığınızda aldığınız kredi için bankadan 10 yıl vade talep edebileceksiniz.

100 bin liralık bir kredi aldığınızda bu kredi için bankaya ödemeniz gereken toplam masraf miktarı 1127 lira olacaktır. Krediyi evinizin değerinin yüzde sekseni kadar alabiliyorsunuz. Buna ek olarak Finansbank konut kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerden bir de kefil isteniyor.

Finansbank konut kredisi paketinden faydalanarak 100 bin liralık bir kredi aldığınızda bu kredi için bankaya her ay 1483 lira ödeme yapmanız gerekiyor. 120 ayda geri ödeyebildiğiniz bu kredi için toplamda 179 bin 169 liralık ödeme yapmanız gerekir. Bu şekilde kredi borcunuzdan kurtulabiliyorsunuz.

Finansbank konut kredisi kampanyasına yalnızca Finansbank şubelerinden, gerekli evraklarla başvuru yapılabildiğini unutmamanız gerekiyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.