Ana SayfaGündemTürkiye Finans 100.000 TL Mortgage Kredisi!

Türkiye Finans 100.000 TL Mortgage Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizdeki katılım bankalarından biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası, uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyen müşterileri için Mortgage Finansmanı sunmaktadır.

Türkiye Finans Katılım Bankası Mortgage Kredisi kapsamında satın alınmak istenen konut, banka aracılığıyla satın alınıp, müşterinin istediği vadeye göre finansman üzerine kar eklenip ve müşteriye satışı yapılmaktadır. Türkiye Finans Katılım Bankası müşterilerine 3 çeşit ödeme seçeneği sunmaktadır.

Bunlardan birincisi; Artan Taksitli Mortgage Kredisi

Bankadan talep ettikleri finansman sonrasında müşteriler gelir miktarlarında artış meydana geleceğini tahmin ediyorlarsa, düşük tutarlarda başlayan ödemeler ilerleyen zamanlarda aşamalı ve düzenli olarak artırılan “Artan Taksitli Mortgage Kredisi”ni seçebilirler.

İkinci olarak; Azalan Taksitli Mortgage Kredisi

Bu kez bankadan talep edilen finansman sonrasında müşteriler gelir miktarlarında azalma meydana geleceğini tahmin ediyorlar ve riske karşı önlem almak istiyorlarsa, yüksek tutarlarda başlayan ödemeler ilerleyen zamanlarda aşamalı ve düzenli olarak azalan ” Azalan Taksitli Mortgage Kredisi”ni seçebilirler.

Son olarak; Ara Ödemeli Mortgage Finansmanı

Ara Ödemeli Mortgage Finansmanı tercih edecek banka müşterileri 3,6 ya da 12 ayda bir sistemli bir şekilde ilave ödemeler yapılarak aylık ödeme miktarının azalmasını sağlayan konut finansmanını tercih etmiş olacaklar. Prim ve ikramiye ödemeleri ile yılın belli zamanlarında gelirlerinde yükselme meydana gelecek müşteriler için bu finansman seçeneği uygun olacaktır.

Bankadan 60 ay vadeli alınacak 100,000.000 TL kredi için ödenecek aylık tutar 2,248.78 TL, geri ödenecek toplam tutar 134,926.80 TL, uygulanan faiz oranı yüzde 1.04’tür.

120 ay vadeli alınacak 100,000.000 TL kredi için ödenecek aylık tutar 1,483.69 TL, geri ödenecek toplam tutar 178,042.80 TL, uygulanan faiz oranı yüzde 1.07’dir.

Toplam yıllık maliyet tutarına faiz, kredi tahsis fiyatı, ipotek tesis fiyatı ve ekspertiz fiyatı dahil edilmiş olup, ekspertiz fiyatları minimum seviyeden hesaplanarak eklenmiştir. Ekspertiz ücreti konutun bulunduğu konuma bağlı olarak değişkenlik göstermek ile birlikte, ayrıca müşteriden konut sigortası, DASK prim ücreti, finansman güvence sigortası talep edilmektedir. Konut sigortası ve DASK prim ücretleri konum ve metrekareye göre, finansman güvence sigortası müşterinin yaşı, cinsiyeti ve benzeri gibi kriterlere göre değişkenlik göstermektedir.

Mortgage Kredisine başvuru yapacak müşteriler yanlarında nüfus cüzdanı, gelir belgesi, satın alınacak eve ait kat mülkiyeti veya kat irtifakı tapusu ve yapı kullanım izin belgesi ile birlikte Türkiye Finans Katılım Bankası şubelerine gitmeleri gerekmektedir. Banka ön kefil koşulu aramamak ile birlikte müşterilerden ek belgeler talep edebilmektedirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.