Ana SayfaGündemKefilsiz Ev Kredisi Veren Bankalar

Kefilsiz Ev Kredisi Veren Bankalar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kredi İhtiyacının Karşılanması

Bankaların sunduğu özel ve yaygın olan hizmetlerden birisi kredi çekmektir. Günümüz şartlarında insanların bir çoğunun kredi ihtiyacı bulunmaktadır. Bununla birlikte bankaların sunduğu şartların tamamlanmasının ardından bireyler kredilerinin belirli ay vade ve gelir düzeylerine göre planlanan ödeme aşamasında kredi alınabilmektedir.

Bankların kefilsiz bir şekilde kredi vermeleri için kredi çekilmek istenen miktarın %20 ‘ini nakit olarak ödemeleri veya düzenli bir işi var ise gelir belgesi ile bankaya başvurmaları gerekmektedir. Bu koşulla sağlandığından bankanız çekmek istediğiniz kredi miktarı için kefil olma seçeneğini oldukça esnek bir hale getirilebilir. Kefilsiz kredi imkanı bulan bireyler bu imkanı kaçırmamalıdır.

Banka Neden Kefil İster

Bankanın işleyiş sistemi ile kuruluş amaçlarından olan bireylerin zor durumda kalmaması konusundan biridir. Bu sayede banka prosedürlerine uygun olarak kredi imkanı sunmakla birlikte bankanın da bir işletme olması göz ardı edilmemelidir.

İstenilen kefil banka için bir güvence iken aslında borçlu ve borçlunun yakınları içinde güvencedir. Kefilin varlığı durumunda bankanın tahsil edemediği borcu bana kefilden direkt olarak almak için işlemlere başvurmaktadır. Kefili olan kredinin yani borçlunun bulduğu kefil sayesinde durumları olmayıp kredi ödenmediği takdir de aile fertlerinden alınmayan kredi kefilden tahsil edildiği için bir yandan aile içinde sorun teşkil etmemektedir.

Kefilsiz Konut Kredisi Veren Bankalar

Konut kredisinin kefilsiz verilebilmesi belirli şartları bulunmaktadır. Bu şartlardan en önemlisi ise çekilmek istenen konut kredisinin %80 ‘i kredi şeklinde ödenmektedir. Çekilmek istenen miktarın %20 olan kısmını kredi çekecek bireylerin bankaya nakit olarak vermesi gerekmektedir. Bunun gibi durumlarda banka konut almak için çekilen kredide kefil şartı aramamaktadır. Kefilsiz kredi veren bankalar;

QNB Finansbank
Vakıfbank
İş Bankası
Yapı Kredi
İng Bank
Şeker Bank
Halk Bank
Ziraat Bankasıdır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.