Ana SayfaDiğer İş İlanlarıBDDK, Çok Sayıda Personel Alımları Yapıyor! Son Başvuru Tarihi 14 Aralık!

BDDK, Çok Sayıda Personel Alımları Yapıyor! Son Başvuru Tarihi 14 Aralık!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kadrolarına çok sayıda personel alımları gerçekleştirecek.

2 İstatistikçi, 1 Mühendis, 2 Teknisyen, 1 Hemşire, 2 Arşiv Memur, 15 Memur ve 9 Sekreter alımları yapacak olan BDDK, başvuru yapacak bireylerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalarını, kamu haklarından mahrum olmamalarını, erkek adayların askerliklerini yapmış, muaf ya da tecil ettirmiş olmalarını, 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 26. maddesi kapsamında yasaklardan mahrum olunmaması istenmektedir.

Başvuru değerlendirmeleri KPSS puanı en yüksek adaydan başlamak şartı ile sıralandırılıp, seçilecektir. Seçilen adaylar sözlü mülakata davet edileceklerdir.

Sınav ve Başvuru Detayları

Başvurular  dün (06.12.2017) başlamış olup 14 Aralık saat 16.00’da sona erecektir. Başvurular kurumun ” www.bddk.org.tr” adlı internet sitesinden sadece online olarak yapılacaktır. Başvuru esnasında bireylerin başvuru formunu eksiksiz ve tam doldurmaları gerekmektedir. Eksik ya da yanlış bilgilerin girilmesinden kurum sorumlu değildir.

Başvurusu kabul edilen adayların listesi, sınavın yapılacağı yer ve sınav tarihleri www.bddk.org.tr adresinden yayınlanacaktır.

Mülakat Detayları

Sözlü sınavda 50 puan değerinde Mesleki bilgi ve mesleki yetenek mülakatı, 20 puan değerinde bir konunun kavranıp özetlenmesi, ifade edilmesi mülakatı, 10 puan değerinde genel yetenek ve genel kültür mülakatı, 10 puan değerinde davranış ile tepkilerin mesleğe olan uygunluğu, 10 puan değerinde özgüven, bilimsel ve teknolojik gelişmelere olan açıklık mülakatları yapılacaktır. Bireylerin bu mülakat aşamasında en az 70 almaları gerekmektedir.

İstatistikçi, Arşiv Memuru ve Mühendis alımlarına başvuru yapacak bireylerin en az lisans mezunu, hemşire, sekreter ve memur alımlarına başvuru yapacakların en az ön lisans mezunu, teknisyen alımlarına başvuru yapacak bireylerin ise en az lise mezunu olmaları istenmektedir.

Söz konusu iş ilanı ile ilgili daha detaylı bilgi almak için haberin sonunda verdiğimiz bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

https://www.kamupersoneli.net/images/upload/bddk_2.pdf

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.