Ana SayfaDiğer İş İlanlarıÖSYM, Sözleşmeli Personel Alımları Yapıyor! Son Başvuru: 4 Ocak 2018!

ÖSYM, Sözleşmeli Personel Alımları Yapıyor! Son Başvuru: 4 Ocak 2018!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, sözleşmeli personel alımları yapacağını duyurdu.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile personel alımları yapacağını açıklayan ÖSYM, 9 farklı alanda 12 uzman alımı yapacak.

ÖSYM Personel Alım Detayları

ÖSYM sözleşmeli personel alımları kapsamında adayların Matematik, Matematik Öğretmenliği, Coğrafya, Coğrafya Öğretmenliği, Fizik, Fizik Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği, Arap Dili ve Edebiyatı, Arapça Öğretmenliği, Mütercim Tercümanlık, İtalyan Dili ve Edebiyatı gibi 4 yıllık bölümlerden mezun olunması ya da yüksek lisans yapmış olmaları istenmektedir.

ÖSYM personel alımları kapsamında adaylardan eğitim, yabancı dil ve tecrübe şartı aranıp, adayların yabancı dil ve düzeylerini göstermeleri için Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı ya da bunun dengi olan sınavların belgelerini göstermelerini, tüm adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından yoksun olmamaları, görevlerin devam olarak yapılması için engel bulunmaması, erkek adayların ise askerliklerini yapmış olmaları istenmektedir.

Başvuru Süreci ve İstenilen Belgeler

Başvuru esnasında bireylerin başvuru formalarını, yükseköğretim diplomalarını ya da geçici mezuniyet belgelerini, transkript belgelerinin aslını ya da Başbakanlık tarafından onaylı örneğini, YDS sonuç belgelerini, T.C. kimlik numaralarının beyanını, Sabıka kayıtlarının olmadığına ilişkin belgeyi, sağlık kapsamında görevlerini sürekli olarak yapmalarına engel olmadığını gösteren beyanı, Erkek adayların ise askerlik ile ilişkilerini olmadığını gösteren belgeyi getirmeleri gerekiyor.

ÖSYM Personel alımları için başvuruları 4 Oca 2018’de sona erecektir.  Adayların sınav başvuru formlarını bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurmaları ve fotoğraflarını yapıştırmaları, sonrasında ise formlarını imzalayarak Başkanlığın İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığına şahsen ya da e-mail aracılığı ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir. e-mail’de meydana gelen gecikmelerden bakanlık sorumlu olmamaktadır.

ÖSYM Personel alım ilanı ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için haberin sonunda verdiğimiz bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

https://www.kamupersoneli.net/images/upload/oysm.pdf

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.