Ana SayfaGündemDanıştay Başkanlığı Lise Mezunu Şoför Alımı Yapacak!

Danıştay Başkanlığı Lise Mezunu Şoför Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Danıştay Başkanlığı 2018 yılının ilk günlerinde bünyesinde mevcut olan şoför kadrosu için KPSS usulüne göre personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Danıştay Başkanlığı KPSS’den alınan puan sıralamasına göre en az lise mezunu şoför alımı yapacağını duyurdu. Bünyesinde mevcut olan kadro açığını kapatmak adına personel alım ilanı yayınlayan Danıştay Başkanlığı, adayların KPSS’den aldıkları puanlara göre alınacağını belirtiyor.

Danıştay Başkanlığı Atama ve Nakil Yönetimi tarafından belirlenen hükümlere göre, Başkanlık bünyesinde iki kişilik boş olan şoför kadrosu için KPSS’den 60’dan fazla puan alan kişiler arasından işe alım gerçekleştirilecek. 2016 yılında gerçekleştirilen KPSS’den alınan puana göre yapılacak olan alımlarda, iş başvurusunda bulunacak memur adaylarının en az lise mezunu olmalarına önem veriliyor. KPSS puanına göre yapılacak olan alımlarda, başvuru yapan kişiler arasından en yüksek puana sahip olanlara arasında da uygulamalı ve sözlü sınav gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Gerekli Şartlar

Danıştay Başkanlığı memur alımına başvuruda bulunacak olan adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan kırk sekizinci maddedeki tüm şartlara sahip olmaları ve uygulamalı ve sözlü sınavın gerçekleştirileceği tarih itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor. Adayların arşiv soruşturmasını olumlu bir şekilde tamamlamasına önem veren Danıştay Başkanlığı, lise mezunları için KPSS-P94, önlisans mezunları için KPSS-P93, lisans mezunları için de KPSS-P3 puan türlerinden en az 60 puan alınmış olması gerekiyor.

Başvurular 8 Ocak’ta Başlıyor!

Danıştay Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan işe alım için başvurular 8 Ocak 2018 tarihinde başlayacak. En geç 12 Ocak 2018 tarihine kadar adayların iş başvurusu yapmalarını talep eden Danıştay Başkanlığı, başvuruların danistay.org.tr üzerinden bireysel olarak yapılması, başvuru formu ve istenilen belgelerin hazırlandıktan sonra son başvuru gününün mesai bitim saatine göre Danıştay Başkanlığı’nın Ankara’nın Çankaya ilçesinde yer alan merkezine şahsen yapmaları gerektiği ifade ediliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.