Ana SayfaGündemQNB Finansbank 575 Milyon Dolar Seküritizasyon Kredisi Aldı!

QNB Finansbank 575 Milyon Dolar Seküritizasyon Kredisi Aldı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre banka, Deutsche Bank ile Credit Suisse’den havale akımları ile beraber ihracat alacaklarına ilişkin olarak  seküritizasyon programı kapsamında seküritizasyon kredisi aldı.

QNB Finansbank seküritizasyon programı çerçevesinde Deutsche Bank ile Credit Suisse’den 575 milyon dolar değerinde seküritizasyon kredisi aldı.

QNB Finansnbank 10 Yıl Vadeli Seküritizasyon Kredisi Aldı

Bankadan yapılan açıklamalara göre, alınan seküritizasyon kredisinin 350 milyon avroluk kısmı Deutsche Bank’tan temin edildi. Alınan kredinin 150 milyon dolarlık kısmı ise Credit Suisse’den temin edildi. Alınan kredilerin vade süresi ise 10 yıl olarak açıklandı.

Aras: Bankalar Türkiye Ekonomisine Güveniyor

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, dünyanın önde gelen bankaları arasında yer alan Deutsche Bank ile Credit Suisse’ten seküritizasyon kredisi aldıklarını, söz konusu bankaların vermiş oldukları finansman desteği ile hem QNB Finansbank’a hem de Türkiye ekonomisine güvendiklerinin göstergesi olduğunu ifade etti.

Yurt dışından temin ettikleri söz konusu kredi desteği ile birlikte reel sektöre destek vereceklerini söyleyen Aras, aynı zamanda hem KOBİ’lere hem de Türkiye Ekonomisine desteklerine devam edeceklerini, önemli olan söz konusu borçlanmayı çok kısa bir sürede tamamladıklarını, QNB Finansbank’ın kredi notunun da üzerinde olan bir kredi notu ile seküritizasyon kredisi temin ettiklerini, Deutsche Bank ve Credit Suisse’den alınan kredinin bankanın bugüne kadar almış olduğu kredilerin en yüksek tutarda olanı olduğunu, bunun aynı zamanda da en uzun vadeli olanı olduğunu söyledi. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.