Ana SayfaSigortaGaranti’den Yenilik: Bireysel Emeklilikte İnternet Bankacılığı Dönemi Başlıyor!

Garanti’den Yenilik: Bireysel Emeklilikte İnternet Bankacılığı Dönemi Başlıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Garanti Bankası internet bankacılığı ve mobil bankacılık alanında önemli bir yeniliğe imza atıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) için bir ilki gerçekleştirmeyi başaran Garanti Bankası, hem mobil bankacılık, hem de internet bankacılığı üzerinden BES hizmeti sunacak.

Dijital bankacılık alanında elde ettiği başarılar ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Garanti Bankası, çalışmaları arasına bir yenisini daha ekliyor. Banka, hem Garanti İnternet Bankacılığı, hem de Garanti Cep mobil uygulaması vasıtasıyla müşterilerine Bireysel Emeklilik Sözleşmesi sunmaya başlayacak. Garanti Bankası tarafından sunulacak olan bu hizmet, bireysel emeklilik açısından da sektörde bir ilk olacak.

Tamamıyla Online Süreç!

Garanti Bankası tarafından hayata geçirilen yeni uygulama sayesinde BES satın alma süreci tamamıyla dijitalleşecek. Bankacılık işlemlerini kolaylaştırma açısından önemli bir yeniliğe imza atan banka, bireysel emeklilik sektöründe de bir ilki gerçekleştirmeyi başaracak. Hem internet bankacılığı, hem de mobil bankacılık uygulamaları üzerinden Bireysel Emeklilik Sözleşmesi satışı gerçekleştirecek olan banka, müşterilerinin hızlı ve pratik bir şekilde satın alma işlemlerini tamamlamasına ve sözleşmelerinde değişiklikler yapmasına olanak sağlayacak.

Banka tarafından yapılan açıklamada görüş ve değerlendirmelerine yer verilen Garanti Banaksı Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, dijital bankacılık alanında Garanti Bankası’nın önderliğini sürdürdüğünü, hayata geçirilen sistem sayesinde BES satın almanın müşteriler tarafından oldukça kolaylaşacağını, şubeye gitmeden BES satın alma, katkı payı tutarlarını belirleme, fon dağılımlarını belirleme gibi işlemlerin gerçekleştirilebileceğini ifade etti.

Hayata geçirilen hizmetin sadece BES satın alma ile sınırlı kalmayacağını, yapılacak geliştirmeler ile birlikte fon dağılımından, yönetime kadar tüm aşamaların uygulamaya dahil edileceğini ifade eden Başer, hayata geçirilen sistemden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.