Ana SayfaKariyerKariyer Yolculuğu: Vakıfbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Kariyer Yolculuğu: Vakıfbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

1954’te Vakıfbank kaynaklarını ekonomik kalkınmanın ihtiyaçları yönünde en iyi şekilde değerlendirme hedefi ile kurulan Vakıfbank, kurulduğu günden bugüne kadar hem iştiraklerine hem müşterilerine hem de çalışanlarına her zaman en iyi imkanları sağlamaktadır. Vakıfbank kariyer yolculuğu ile bankacılık sektöründe kendini ileriye taşımak isteyenlere banka yardımcı olup, en iyi olanakları sunmaktadır.

Vakıfbank Kariyer Yolculuğu

Vakıfbank Kariyer Yolculuğu
Vakıfbank Kariyer Yolculuğu

Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası vizyonu ile en iyi hizmeti sağlamak için tüm gücüyle çalışan, ülkemizin kamu bankaları arasında yerini alan Vakıfbank, sağladığı katma değerle ekonomiye de destek olmaktadır.

Yılın belli dönemlerinde ihtiyaçlar doğrultusunda banka personel alımları yapılmaktadır. Bunlar hem bölgesel hem de pozisyona göre değişiklik gösterip, başvuruya kabul edilme aşamaları da bankadan bankadan göre değişiklik göstermektedir.

Vakıfbank personel alımları 2018 için takipte olan adaylar, hem yayımlanacak olan banka iş ilanları için hem de başvuru aşamasındaki kriterleri de çok iyi bilmelidirler. Çünkü her ne kadar yayımlanacak olan iş ilanı pozisyona uygun olunsa da bankanın kendi misyon ve vizyonu doğrultusunda talep ettiği kriterler olur.

Vakıfbank kariyer yolculuğu müfettiş yardımcılığından uzman yardımcılığına, mali analist yardımcılığından memurluğa ve genel müdürlüğe kadar uzanmaktadır. Ancak Vakıfbank kariyer yolunda ilerleme kat etmek için sınav, kıdem ve performans çok önemlidir.

Vakıfbank Çalışanlarına Tanınan Haklar ve Maaş Bilgisi

Vakıfbank Kariyer Basamakları

Vakıfbank Kariyer Basamakları
Vakıfbank Kariyer Basamakları

Vakıfbank kariyer yolculuğuna memurluktan başlayan bir kişi yetkili yardımcılığından yetkili pozisyonuna, üst yetkiliden müdür yardımcılığına, müdürlükten bölge müdürlüğüne kadar yükselebilmektedir.

Vakıfbank personel alımları 2023 yılına dair bir açıklama yapılmamıştır. Ancak yine de Vakıfbank iş başvurusu yapmak isteyenler bankanın internet sitesinden detaylı CV’lerini bırakabilirler. Bu imkanı adaylara tanıyan banka, açık pozisyon oluşması halinde de adaylar ile iletişim kurmaktadır.

Vakıfbank iş başvurusu 2023 için yazının altında verilen bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Vakıfbank Kariyer ile Bu Ödülleri Alabilirsiniz!

Benimsemiş olduğu büyüme stratejisi, devam ettirdiği yeniden yapılanma projesini belirledikleri hedeflere ulaştırabilme, başarı elde etmenin insan kaynaklarına dayandığını açıklayan banka, bu nedenle de banka personel alımları, banka çalışanı terfileri, performansların analizinin yapılması, Vakıfbank kariyer planlama ve eğitim süreçlerindeki iyileştirmelerde İnsan Kaynakları ile devam etmektedir.

Yapacağı ve yaptığı personel alımlarında Vakıfbank, herkese geleceğe güvenle bakabilmenin, Vakıfbank’lı olmanın ayrıcalığını yaşatmayı istemektedir.

Banka çalışanlarının her zaman gelişimlerine destek verip, motivasyonlarını ve iş tatminlerini yaratmak için çalışmaktadır. Çünkü güçlü kadronun güçlü banka olduğuna inanıp, 2023 Vakıfbank personel alımlarında da tüm başvuru yapacak adaylara tüm kariyer yolculuğundaki hedeflerine özel eğitimler sunmaktadır.

Vakıfbank Personellerinin Maddi ve Sosyal Hakları Neler?

Vakıfbank Personellerinin Maddi ve Sosyal Hakları Neler?
Vakıfbank Personellerinin Maddi ve Sosyal Hakları Neler?

2023 Vakıfbank iş başvurusu yapacak adayların maaşları, günün şartları ve sektör ücretleri dikkate alınarak belirlenmektedir. Mevcut durumdaki çalışanların maaşları ile tazminatları ise Toplu İş Sözleşmesi kapsamında uygulanmaktadır.

İkramiye Ödemesi

Vakıfbank kariyer yolculuğundaki tüm personellerine ikramiye, performans primi, temettü, kredi imkanı ve çeşitli tazminat ile destekler sağlamaktadır. İkramiyeler yılın ocak, nisan, temmuz ve ekim dönemlerinde verilmektedir.

Performans Primi

Performans primleri ise 6 ayda bir olacak şekilde belirlenmektedir. Yani 2018 Vakıfbank iş başvurusu yapacak bir kişinin primi iş başlangıcından hemen 6 ay sonra yapılmaktadır.

Temettü Ödemesi

Banka çalışanlarına, VakıfBank Kuruluş Yasası ve Ana Sözleşmesi hükümlerine gereğince her yıl kârından Genel Kurul tarafından belirlenecek oranda (maksimum 3 maaş) temettü ödemesi gerçekleştirmektedir.

Tazminat ve Yardımlar

Vakıfbank’ın çalışanlarına sağladığı en iyi olanaklardan biri de çeşitli yardım ve tazminatlardır. Banka genellikle personellerinin unvanı ve yürütmekte olduğu görevle alakalı olarak çeşitli tazminat ve yardım ödemesi yapmaktadır.

Kredi İmkanı

Vakıfbank personellerine sunulan bir diğer güzel olanak ise düşük faizli, uygun ödemeli kredi imkanlarıdır. Kişiler standart faiz oranlarından daha uygununa tabi tutularak finansman temin edebilmektedirler.

Tatil İmkanı

Tüm bunların dışında Haziran ile Eylül dönemleri içinde Ayvalık’ta bulunan dinlenme kampında tatil yapma imkanı sunulur.

Vakıfbank Kariyer Yolculuğunda Takdirname ve Başarı Ödülleri!

2023 Vakıfbank iş ilanı kapsamında başvuru yapıp çalışmaya başlayan ve çalışma performansı başarılı bulanan kişilere çeşitli ödüller verilmektedir. Görevlerinde çok fazla çaba gösteren, her zaman başarılı olan, ekibe uyum sağlayan, bankanın misyon ve vizyonu doğrultusunda disiplinli çalışan, banka gelirlerini artırmak için çaba gösteren personellere Genel Müdür tarafından takdirname verilmektedir. Aynı zamanda bu gibi performansların devam etmesi halinde de personeller için 3 maaşa kadar ödüle tabi tutulmaktadır.

15 seneden fazla banka personeli olan kişilere 10 gramlık bankanın ambleminin olduğu altın, 20 seneden fazla banka personeli olan kişilere ise 20 gramlık altın verilmektedir.

Oluşabilecek açık pozisyonlar için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

http://www.vakifbank.com.tr/is-basvurulari.aspx?pageID=127

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.