Ana SayfaKredi KartlarıAkbank’tan Akaryakıt ve Otogaz Alımlarına Özel Chip-Para Kampanyası!

Akbank’tan Akaryakıt ve Otogaz Alımlarına Özel Chip-Para Kampanyası!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank, Axess üywsi BP istasyonlarından farklı farklı günlerde ve tek seferde gerçekleştirilen 4. Kez 100 TL ve üzerindeki akarkayıt ve otogaz harcamalarında chip-para imkanı sağlıyor.

Akbank Chip Para Kampanyası Şartları

Akbank müşterilerinin düzenlenen kampanyadan yararlanabilmeleri için akaryakıt ve otogaz alışverişlerini farklı farklı günlerde ve tek seferde 100 TL ve üzeri olacak şekilde yapmaları gerekmektedir.

Bu kampanyaya katılım için 2 farklı yöntemi bulunmaktadır. Bunlardan biri sms ile yapılmaktadır. SMS ile kampanyaya katılmak için BP yazıp 4566’ya mesaj atılması gerekmektedir. SMS ile kampanyaya katılımda 30 TL chip para verilmektedir.

Kampanyaya Axess Mobil’den katılacakların ise uygulamayı telefonları yüklemeleri gerekmektedir. Axess Mobil’den katılımlarda ise 40 TL chip para verilmektedir.

Kampanyaya son katılım tarihi 15 Mayıs olarak belirlenmiştir. Kazanılan chip paralar karta yüklenecektir. Chip paraların son kullanım tarihi ise 22 Mayıs 2018 olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan chip paralar ise 23 Mayıs 2018 tarihinde silinecektir.

Sadece aynı gün içinde yapılan 100 TL ve üzeri alışverişler kampanyaya dahil olup, diğer harcamalar kampanyaya dahil değildir. Kampanya kapsamında Axess üye işyeri BP istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminalinin kullanılması gerekmektedir. Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Neo ve Neo Business, Kobi Axess asıl ve ek kartlar da bu kampanyadan yararlanabilmektedir. Ancak Bank’O Card Axess kampanya dahilinde olmamaktadır.

Tüzel Kişiler Nasıl Yararlanabilir?

Tüzel kişilerin Akbank’ın düzenlediği kampanyadan yararlanabilmeleri için 4566’ya mesaj atmaları gerekmektedir. Ticari kredi kartlarıyla yapılan alışverişlerin kampanyaya dahil olması için karta tanımlı olan cep telefonunun sms kaydı bulunması gerekmektedir.

Ödül kazanıldığı andan itibaren karta aktarılacaktır. Kazanılan chip paralar Mil puana dönüşmemektedir. SMS ilce yapılan başvurularda ise 0,65 TL ücretlendirme olmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.