Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Konut Kredisi

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

120 Aya Kadar Vade

Ziraat Bankası konut kredisi ürününde 120 aya kadar vade seçeneği bulunuyor. Bu üründe bazı bankaların sunduğu gibi 300 ay vadeli gibi çok yüksek vadelerde kredi bulunmuyor. Ancak bu bir avantaj durumundadır. Çünkü çok uzun vadelerde geri ödeme anaparanın kat kat fazlası olmaktadır. Bu yüzden de ödeyebileceğiniz en kısa vadede kredi almak gerekiyor.

Ziraat Bankasının bu ürününde 1 ila 24 ay arasındaki vade seçenekleri için yüzde 0,82 oranında kredi faizi bulunuyor. 25 ay ila 60 ay arasındaki vade seçeneklerinde ise bankanın kredi faizi yüzde 0,90 olarak belirlenmiştir. 61 ay ila 120 ay arasındaki vade seçeneklerinde ise faiz oranı yüzde 0,95 olarak belirlenmiştir.

Banka bu kredide bazı masraflar almaktadır. Bunlardan birisi DASK primidir. Diğer bir ücret ise uzman incelemesi ücretidir. Ayrıca hayat sigortası ipotek tesis ücreti konut sigortası gibi ücretler de talep edilmektedir. Kredi tahsis ücreti ise bulunmuyor. Örneğin 120 ay vade ile 100 bin TL konut kredisi alırsanız bu kredinin size yıllık maliyet oranı yüzde 12,0471 olacaktır. Aylık ödemeniz ise 1 400,24 TL olacaktır.

Bu kredide satın alacağınız konut için uzman incelemesi yapılacaktır. Sonrasında ise alacağınız ev için bir değer biçilir. Bu değerin yüzde 75’ine kadar da banka size kredi verecektir. Örneğin alacağınız konutun değeri 400 bin TL ise banka size 300 bin TL’ye kadar kredi verecektir. Bu da sizin en az yüzde 25 oranında bir peşinata sahip olmanızı gerektirir. Bu kredi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için size en yakın Ziraat Bankası şubesine gidebilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.