Ana SayfaKredi KartlarıQNB Finansbank’tan Otomatik Fatura Ödeme Kampanyası! 90 TL Para Puan!

QNB Finansbank’tan Otomatik Fatura Ödeme Kampanyası! 90 TL Para Puan!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank, vadesiz hesaplarından otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine özel para puan kampanyası başlattı. Kartlarından ya da vadesiz hesaplarından otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 90 TL’ye kadar para puan hediyesi verilecek.

QNB Finansbank’tan Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyası!

31 Mayıs 2018 Perşembe gününe kadar QNB Finansbank müşterilerinin vadesiz hesaplarındanya da kredi kartlarından otomatik ödeme talimatı vermeleri halinde her talimat başına 15 TL para puan hediye verilecektir. Kampanya kapsamında alınabilecek maksimum para puan hediyesi ise 90 TL para puan olarak belirlenmiştir. Ancak bunun için banka tarafından bazı şartlar belirlenmiştir. Bunlardan biri talimatın kampanya tarihleri arasında verilmiş olması gerekiyor. Bir diğeri ise öncesinde verilen talimatlar iptal edilip yeni talimat verilmemesi gerekiyor. Yani ilk kez otomatik ödeme talimatı verilmesi gerekiyor.

Kredi kartından otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda kazanılacak olan para puan hediyesi fatura ödemesinin yapıldığı 1. Ayın sonunda kredi kartına banka tarafından yüklenecektir. Eğer kişiler vadesiz hesaplarından bu talimatı verirlerse para puan ödülü fatura ödemesinin yapıldığı aydan sonraki ay içinde karta yüklenecektir. Eğer kişiler CardFinans kartları yok ise Para puanlar yüklenmeyecektir. Aynı zamanda kazanılan para puanların ise hesaba yattığı 25 gün içerisinde kullanılması gerekmektedir. Aksi halde para puanlar silinecektir. Eğer kişiler talimat verip, sonrasında da iptal ederlerse, para puanda yüklenmiş olursa, banka tarafından para puanlar geri alınacaktır. Düzenlenen kampanyadan ek kartlarda yararlanabiliyor. Bu durumda da hediyeler ek kart sahiplerinin kartlarına transfer edilecektir. Eğer fatura ödeme tarihinde kartta kullanabilir limit yoksa yani yetersiz hesap olursa ödeme yapılmayacaktır. QNB Finansbank Para Puan kampanyasına dahil edilen faturalar bankanın diğer kampanyalarından yararlanamayacaklar. Talimatlar ise bankanın internet şubesi, mobil uygulaması, çağrı merkezleri ve ATM’lerinden verilebilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.