Ana SayfaEkonomiGram Altın ve Çeyrek Altın Bugün Ne Kadar Oldu? İşte Güncel Fiyatlar

Gram Altın ve Çeyrek Altın Bugün Ne Kadar Oldu? İşte Güncel Fiyatlar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Altın fiyatları güne genel bir düşüş eğilimi içerisinde başladı. Çeyrek altın, cumhuriyet altını, yarım altın ve tam altın açılışı değer kaybıyla yaptı. Serbest piyasada gram altın güne 198 lira bandından başladı. İşte güncel altın fiyatları ve piyasa gelişmeleri…

Çeyrek Altın Fiyatı Düşüyor!

Altın fiyatlarının genel artışından nasibini alan çeyrek altın 330 liranın üzerine çıkarak tarihi bir rekor yakalamıştı. Küçük yatırımcının en çok satın aldığı altın türlerinden olan çeyrek altın dün frene bastı. Dün gün içinde 325 lira bandına geri dönen satış fiyatı, çeyrek altın alacakları harekete geçirdi.

Altın fiyatlarının artması, piyasada satış trafiğinin artmasına da neden olmadı. Vatandaşlar elindeki altını satmaktan çok, birikimlerine yenilerini eklemeyi düşündü. Serbest altın piyasası ve Kapalıçarşı’da altın satışları normal seyirle devam etti.

Bugünün altın fiyatları ise piyasaların açılmasıyla netleşmeye başladı. Güncel altın fiyatları bugünün açılışında şöyle gözlemlendi:

Gram Altın Güne 199 Lira Bandında Başladı!

Gram altın satışları düğün sezonuyla birlikte hız kazandı. Çeyrek altın almaya bütçesi yetmeyen vatandaşlar gram altına yöneldi. Gram altın bugün günün ilk satışlarını 198,74 liradan yaptı. Alış işlemleriyse 198,69 lira seviyesinden açıldı.

Çeyrek Altın Kaç Lira Oldu?

Çeyrek altın Türk kültürünün hem hediyelik hem yatırımlık araçlarından olmaya devam ederken, bugün alış fiyatı 318,33 liraya geriledi. Satış fiyatıysa 326,14 liraya düştü.

Yarım Altın Güncel Fiyat?

Yarım altın ne kadar oldu?” diye merak ediyorsanız, yarım altın güne düşüşle başladı. Azalış sonrasında alış fiyatı 634,67 liraya, satış fiyatıysa 652,27 liraya geriledi.

Tam Altın Alış Fiyatı?

Tam altın alış fiyatı bugün bin 273 liraya düştü. Fiyattaki azalış yüzde 0,57 olurken, satışlarsa bin 300 liradan devam ediyor.

Reşat Altın Güncel Fiyat!

Reşat altın yüksek kazanç getiren altın türlerinin ilk sırasında yer alıyor. Yatırımcının tam altına olan ilgisi artan fiyatlara rağmen hala çok yüksek! Reşat altın satış fiyatı ise bugün bin 359 lira seviyesinde gözlemlendi. Alış fiyatı ise saat 08.46 itibariyle bin 347 liradan işlem görüyor.

Cumhuriyet Kaç Lira? Cumhuriyet Altını Yükseldi mi?

Cumhuriyet altını 25 Mayıs Cuma gününe alışta bin 315 lira ile başladı. Satış için uygulanan fiyatsa bin 327 liraya geriledi.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.