Ana SayfaBanka İş İlanlarıDenizbank Bünyesinde Çalıştıracağı Finansal Danışmanlar Alacak!

Denizbank Bünyesinde Çalıştıracağı Finansal Danışmanlar Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank, bünyesinde çalıştırmak üzere Bireysel Bankacılık ürünlerini farklı bir anlayış ile müşterilerine sunmak adına yeni “Bireysel Danışman” pozisyonu için eleman alımı yapacak. Banka iş ilanları kategorisinde ilan yayımlayan banka, personel alımlarını yalnızca İstanbul Anadolu Yakası’ndaki Denizbank şubeleri için gerçekleştirilecek olup, tüm adaylarda aynı şartlara bakacak.

Her gün yayımlanmakta olan en güncel banka personel alımları dahilinde bireysel müşteri danışmanı arayışlarında bulunan Denizbank, bünyesinde çalıştıracağı bu takım arkadaşlarının dört yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, yüksek Lisans öğrencisi ya da mezunu, doktora öğrencisi ya da mezunu olması gibi şartlara haiz olmasına bakacak. İstanbul ili Anadolu Yakası’nda mevcut bulunan tüm Denizbank şubeleri için gerçekleştirilecek olan bu alımlarda, sigorta, kasko, bireysel emeklilik gibi Bireysel Bankacılık ürünlerini müşterilere ve tüketicilere en iyi şekilde tanıtmak, farklı hizmet anlayışı ile müşteriler üzerinden hoşnut bir hal oluşturmak ve banka için yeni müşteriler kazandırmak üzere “Bireysel Danışman” pozisyonunda görevlendirilecek çalışma arkadaşları aranacak.

Adaylarda Hangi Şartlara Bakılıyor?

Erkek adaylar için askerlik durumu için yapılmış olması şartı aranan Denizbank iş ilanlarında, tüm adaylardan ayrıca bireysel bankacılık sektöründe 5 senelik deneyime sahip olması gibi bir şarta da yer verilecek. Bunun ile beraber adaylarda Bireysel Emeklilik Sistemi ya da SPK Lisansı’na sahip olmak veya sınavlarına daha önce girmiş olmak, MS Office programlarını iyi bilmek, İngilizce konuşabiliyor olmak gibi şartlara da bakılacak. Üstelik iş ilanları neticesinde Denizbank bünyesinde görevlendirilecek olan bu kişilerin, insan ilişkilerinde başarılı ve güler yüzlü olması, ekip çalışmalarına da yatkın olması da aranan şartlar arasında yer alacak.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Denizbank’ın tarafından gerçekleştirilecek olan alımlarda banka iş başvurularında bulunacak olan adayların söz konusu taşıyor olması ve eğitim seviyesinin de yeterli olması gerekecek. 1 Haziran 2018 itibari ile başlayan iş başvurularının 30 Temmuz 2018 tarihinde sonlandırılması planlanıyor. Söz konusu tarihten sonra banka yetkilileri tarafından uygun görülen adaylara geri dönüş yapılacak.

https://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-bireysel-danisman-istanbul-2071813

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.