Ana SayfaEkonomi29 Haziran Güncel Altın Fiyatları! Çeyrek Altında Son Dakika Fiyat!

29 Haziran Güncel Altın Fiyatları! Çeyrek Altında Son Dakika Fiyat!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Güncel altın fiyatları vatandaşın yüzünü güldürdü. Cumhuriyet altını fiyatı güne yüzde 1,43 kayıpla başladı. Çeyrek altın sabah saatlerinde satış fiyatını 303 liraya kadar düşürdü. Güncel altın fiyatları ve piyasa gelişmeleri haberimizde…

Güncel Altın Fiyatları Sabah Saatlerinde Düşüşe Geçti

Serbest altın piyasası haftanın son işlem günü için açıldı. Piyasadaki güncel altın fiyatları incelendiğinde genel bir düşüş seyrinin hakim olduğu en dikkat çeken ayrıntılardandı. Seçim öncesinde yükselen altın fiyatları dün itibariyle yön değiştirdi ve düşüşe geçti. Son 5 ayın en düşük seviyesine çekilen fiyatlar, yeni güne de azalan grafikle başladı. Çeyrek altın ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL? Altının gram fiyatı ne kadar? Tüm bu soruların yanıtlarını merak ettiğinizi biliyoruz. İşte güncel altın fiyatları…

Altın Gram Fiyatı Bugün!

Gram altın 29 Haziran Cuma gününe fiyat düşürerek başladı. Sabah saatlerinde serbest piyasa alış işlemlerini 183,91 liradan gerçekleştirdi. Altının gramıysa 183,97 liradan satışa sunuldu.

Çeyrek Altın Güncel Fiyat!

Çeyrek altın son zamanların en düşük seviyesine kadar indi. Serbest piyasada saat 08.28 itibariyle çeyrek altının alış fiyatı 296,23 TL oldu. Satış fiyatı ise aynı anlarda 302,99 liraya geriledi.

Yarım Altın Ne Kadar?

Yarım altın güne yüzde 0,44’lük azalışla başlamış görünüyor. Alış fiyatı 590,61 lira olan yarım altın satıştaysa 605,99 liradan alıcı buluyor.

Tam Altın Alış Fiyatı Kaç TL?

Tam altın almayı düşünenler dikkat! Tam altın güne düşüşle başladı. Alış fiyatı yüzde 0,44 oranında azaldı. Günün ilk tam altın alış fiyatı bin 184 lira, satış fiyatıysa bin 208 lira oldu.

Cumhuriyet Altını Bugün Ne Kadar?

Güncel altın fiyatları arasında en yüksek kaybı sabah saatlerinde cumhuriyet altını kaydetti. Güne yüzde 1,43 fiyat düşürerek başlayan cumhuriyet altını alışta bin 225 liraya kadar düştü. Öte yandan satışlarsa bin 238 liradan satışa devam ediyor.

Reşat Altını Güncel Fiyat!

Reşat altını haftanın son işlem gününe yüzde 1,19 fiyat artırarak başladı. Fiyat yükselişinden sonra alış bin 257 lira, satış ise bin 270 liraya çıkmış oldu.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.