Ana SayfaBanka İş İlanlarıDenizbank İŞKUR Aracılığıyla Lise Mezunu Telefonda Satış Temsilcisi Alacak!

Denizbank İŞKUR Aracılığıyla Lise Mezunu Telefonda Satış Temsilcisi Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Banka personel alımları dahilinde yeni yayınlanan bu ilana göre, Denizbank telefonda satış temsilcisi alımı gerçekleştirecek. Banka personel alımları dahilinde yeni yayınlanan bu ilana göre, Denizbank telefonda satış temsilcisi alımı gerçekleştirecek. İŞKUR ile birlikte yaklaşık olarak 3 senedir bu pozisyon için İşbaşı Eğitim Programı gerçekleştiren Denizbank, bu çerçevede yeni personel alımları gerçekleştirecek.

Denizbank iş ilanları arasında yer alan bu ilana göre, bu dönem 22.si gerçekleştirilecek olan eğitim programına şimdiye dek 250 civarında kursiyer katılım sağlarken, eğitim programının 1 ayı Deniz Akademi’de, 2 ayı ise işbaşı eğitiminde geçecek. Toplam 3 aylık dönemin sonunda ise kursu başarılı bir şekilde tamamlayan adaylar Denizbank bünyesinde çalışma teklifi ile işe alınacak.

Adaylarda Hangi Niteliklere Bakılacak?

Diğer pek çok iş ilanlarında olduğu üzere ilana başvuracak adaylarda bir takım nitelikler aranacak. Örneğin; telefonda satış temsilcisi olarak görev alacak kişinin en az lise mezunu olması ve 1990 yılı ile sonrasında dünyaya gelmiş olması gerekecek. Telefonda satış ve müşteri geri kazanımını gerçekleştirebilecek, güçlü ikna kabiliyetine sahip olup hedef ve müşteri odaklı çalışabilecek, insanlarla iyi ilişkiler kurup iletişim becerileri yüksek olacak adayların bu ilana başvurması istenecek.

Öte yandan banka iş ilanları arasında yerini alan bu ilanda, ilana başvuruda bulunacak olan adayların iyi derecede MS Office programlarını kullanabilmesi ve erkek adayları için ya askerlik görevini yerine getirmiş ya da en az 2 sene tecil ettirmiş olması talep edilirken, takım çalışasına yatkın, analitik düşünebilme yetisine ve etkisi ses tonuna sahip ve diksiyonu düzgün olması gibi niteliklere de bakılacak.

En Son Başvuru Ne Zaman Alınacak?

Söz konusu bu niteliklere sahip olduğunu düşünerek banka iş başvuruları dahilinde bu ilana başvuruda bulunmak ve İŞKUR’un İşbaşı Eğitim Programına katılmak isteyen adaylar, 10 Ağustos 2018 tarihine kadar bu ilana başvuruda bulunabilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-iskur-telefonda-satis-temsilcisi-2078689

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.