Ana SayfaKrediler36 Ay Vadeli 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi En Uygun Banka Seçenekleri

36 Ay Vadeli 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi En Uygun Banka Seçenekleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İhtiyaç kredisi, günümüzde bankaların en çok kullandırdığı, tüketicilerin ise en çok kullandığı kredi türleri arasında yer almaktadır. Düşük faizli ve az bir meblağ olarak kullandırılan ihtiyaç kredisinde, vade sayısı ve kredinin miktarı, tüketicinin finansal durumuna bağlı olarak belirlenmektedir. Dolayısıyla 36 ay vadeli 20 bin TL ihtiyaç kredisi, tüketicilerin tercih etmiş olduğu bir kredi türüdür.

36 Ay Vadeli 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Tüketiciler banka kredileri arasında ihtiyaç kredisine başvuruda bulunurken, kullanacakları kredinin miktarını ihtiyaçları, geri ödeme süresini ise ödeme gücüne göre talep etmektedir. Bu talebi değerlendirmeye alan bankalar ise, tüketicinin finansal durumunu ve kredi notunu göz önünde bulundurarak olumlu ya da olumsuz olarak değerlendirmede bulunmaktadır. Kredi notu yeterli olan her tüketiciye hemen hemen bütün bankalar 36 ay vadeli 20 bin TL ihtiyaç kredisi vermektedir.

36 ay vade ile banka kredileri kullandıran bankalara örnek gösterilecek olurda bu bankalar; Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, ING Bank, QNB Finansbank, Yapı Kredi Bankası gibi bankalardır.

36 Ay Vadeli 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Bankalar 36 ay vade ile kredi kullandırırken banka faiz oranları uygulamaktadır. Bahsi geçen bu banka faiz oranları bankalara ve dönemlere göre değişiklik gösterirken, bankalar rekabet ortamında olmalarından dolayı kampanyalar düzenlemektedir. Günümüzün en güncel banka faizleri ise şu şekildedir:

Ziraat Bankası yüzde 1,73, Halkbank yüzde 1,63, Vakıfbank ve ING Bank yüzde 1,84 ve QNB Finansbank yüzde 1,97 banka faizleri uygulamaktadır.

36 Ay Vadeli 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

36 ay vadeli olarak kullandırılan 20 bin TL kredinin hesaplaması, genellikle tüketicilerin ödeme planı hakkında bilgi edinebilmesi ve en uygun kredi veren bankanın belirlenmesi için yapılmaktadır. Bu hesaplama işleminde esas alınan ise ihtiyaç kredisi faiz oranlarıdır. Örneğin; QNB Finansbank’tan 20 bin TL kredi kullanacak tüketicinin yüzde 1,79 faiz oranı ile ger ödeyeceği toplam tutar 29 bin 935,22 TL olurken, aylık ödeme miktarı ise 831,25 TL’dir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.