Ana SayfaBirikim & YatırımZiraat Bankası Altın Hesapları ile Altınlar Güvencede!

Ziraat Bankası Altın Hesapları ile Altınlar Güvencede!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Yüzyıllardır o göz alıcılığıyla uğruna savaşların çıktığı altın, çoğu mücevher arasında en değerli madenlerden bir tanesidir. Günümüzde annelerimizin yastık altı birikimlerinin vazgeçilmezidir. O düğün takıları yok mu, o düğün takıları… Eşinizden saklamak ve gelecek için birikim yapmak için didindiğiniz takılar. Bazen saklasanızda bulunan ve harcanan takılarınızı, altınlarınızı artık güvence altına almanın zamanı geldi. Ziraat Bankası Altın Hesapları ile altınlarınız artık naktiniz karşılığında ister vadesiz ister yatırım hesabınız üzerinden yatırım yapmanıza olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası Altın Hesapları

Dönemsel olarak hazırlanan promosyonlar kampanyalar ve müşteri desteği ile bir kamu bankasından daha öte bir yer edinen Ziraat Bankası yaklaşık 150 yıldır Türkiye’de hizmet vermektedir. Sürdürülebilirlik projeleriyle de öne çıkan Ziraat Bankası, özel kredi destekleri ve yatırım fonları gibi tüketicinin ve üreticinin nefes almasını sağlayacak kampanyaları düzenlemektedir.

Gram bazından alım/satım işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Altınınızı istediğiniz an nakde çevirebilir, güvenli bir şekilde altın yatırımı yapabilirsiniz. İşçilik maliyetleri veya düşük ayar sorunları Ziraat Bankası Altın Hesaplarında bulunmaz. Vadesiz altın mevduatı seçeneğinde, TL veya USD hesabınızda gram bazında değerlendirilecektir. Altınların saflığı 1000/1000 olacağı için yine sizi bekleyen bir ayar problemi olmayacaktır. Ziraat Bankası Altın Hesapları hizmetinde sizden hiçbir masraf ve komisyon talep edilmeyecektir. TL bazlı hesaplarınız 7 gün 24 saat hizmet sağlanırken, USD hesaplarınızda saat 09.00 – 18.00 arasında işlemlerinizi halledebilirsiniz. Bankanın size verdiği minimum işlem limiti 0,01 gramdır. Banka tarafından fiziki teslimat yapılamamaktadır.

Ziraat Bankası Altın Hesapları, yatırım üzerinden gram altında, altına yatırım yapmak isteyen müşterilere gram bazında alım/satım hizmetleri verilmektedir. Altının saflık değeri ise 1000 üzerinden 995’dir. Tam altın dengi 6,44 gr, yarım altın 3,22, çeyrek altın ise 1,61 denklik üzerinden satışı yapılmaktadır. Minimum işlem limiti yine 0,01’dir. İşlem yapabileceğiniz saatler 09.30 – 16.00 ve 18.30 – 08.00 arasındadır. Banka tarafından fiziki teslimat yapılmamaktadır. Altın yatırım hesaplarına başvurunuzu Ziraat internet şubesi aracılığıyla yapabilirsiniz. Bunun yanında bankanın şubeleri ile de başvuru gerçekleştirebilir veya 444 00 00 telefon bankacılığı yoluyla alternatif olarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.