Ana SayfaBankacılıkGaranti Bireysel Emeklilik Kampanyası

Garanti Bireysel Emeklilik Kampanyası

Huzurlu, maddi kaygılardan uzak bir emeklilik her yaştan insanın hayalini kurduğu bir olgudur. Garanti Bankası da emekli olduğunuzda tasasız bir ekonomiyle mutlu bir emeklilik hayatı geçirmeniz için "Bireysel Emeklilik Kampanyası"nı başlattı.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şimdiden ufak ufak birikimlerle emeklilik döneminizde maddi sıkıntı çekmemenizi hedefleyen Garanti Bireysel Emeklilik sistemi çerçevesinde Garanti Bankası, sisteme e-emeklilik planı ile online katılan müşterilere ilk katkı payının %5’i kadar ek katkı payı sunuyor. Bu imkan devletin % 25’lik katkısının dışında sunuluyor. Bu %25’lik ek katkı payı, ikramiyesi Bireysel Emeklilik Sözleşmelerine Garanti Emeklilik tarafından yatırılıyor.

Garanti Bankası Bireysel Emeklilik Kampanyası!

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne 18 yaşını doldurmuş herkes katılıp bu kampanyadan yararlanabiliyor. Ayrıca her 100 TL’lik ödemenizde 25 TL devlet katkısı kazandığınız bu sistemle geleceğinizi emin ellerde sağlamlaştırıp yolunuza içiniz rahat şekilde devam etmenizi sağlıyor. Üstelik, ödeme aracı seçimi de yok! Yani kredi kartı, banka hesabından veya nakit şeklinde ödeme yapan tüm müşteriler kampanyadan yararlanabiliyor.

Garanti Bireysel Emeklilik Kampanyası ile Avantajlar!

Kendi bütçenize bağlı olarak kendi seçeceğiniz planlar dahilinde işleyen sistem birçok avantajı da beraberinde sunuyor. Geleceğiniz için dilediğiniz gibi yatırımlar yapacak olmanız, birçok farklı plan arasından kendi bütçenize uygun planı seçebiliyor olmanız, ödeme periyodunuzu kendiniz belirliyor olmanız, ödemelerinizde Garanti Bankası kredi kartı kullanmanız durumunda birçok özel fırsattan faydalanabilecek olmanız en büyük avantajlar arasında.

Paranızın tamamen devlet yetkili kurumlar tarafından denetim ve gözetim altında olduğunun garantisini veriyor Garanti Bankası. Yani paranız emin ellerde.

Siz de emekli olduğunuzda hesaplar içinde boğulmaktansa geniş ailenizle birlikte tüm ekonomik sıkıntılardan uzaklaşıp rahat ve huzurlu bir hayat geçirtmek istiyorsanız hemen Garanti Bireysel Emeklilik müşterisi olup‘’%25’lik ek katkı payı’’ gibi kampanyalardan ve diğer tüm avantajlardan yararlanmamak için hiçbir sebebiniz yok.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.