Ana SayfaKredilerŞekerbank'tan Emekliye İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Şekerbank’tan Emekliye İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yaşlılık beraberinde harcamaları da getirebilir. Sağlık masrafları emeklilik döneminde artabilir, sigortanız masrafları karşılamayabilir veya evlenen oğulların torunların masrafları gibi çeşitli sebeplerle kredi çekmek isteyebilirsiniz.

Emekli kredisi sunan Şekerbank ile maksimum 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuluyor. Şekerbank’tan Emekliye İhtiyaç Kredisi Fırsatı, rahat geri ödeme seçenekleriyle emekliliğinizde sizin de ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlıyor.

Maaş müşterisi olan emekliye kredi fırsatı sizden kredi tahsis ücreti de talep etmiyor. Şekerbank şubelerine giderek başvurabileceğiniz kredi fırsatı, masrafsız olmasıyla da dikkat çekiyor. Kredi için uygulanan faiz oranlarıysa %1,32 gibi oranlar içermektedir. Bankanın belirttiği kredi için minimum vade süresi 3 ay belirtilirken maksimum vade süresiyse 36 ay olarak belirtilmektedir.

Banka kendinize uygun bir bütçe planı oluşturmanız için ayrıca ödeme planları sunan bankanın örnek ödeme planı şu şekildedir; 10 bin TL’lik örnek kredi tutarı için banka %1,32 faiz oranıyla 36 ay vade seçeneğinde aylık 366,60 TL’lik taksitlerle sizleri karşılamaktadır. Alınacak ücretler 0 TL, aylık toplam maliyet oranı emekli kredisi için %1,7296, yıllık maliyet oranı ise %20,7546’dır.

Sigorta primleri ücreti alınacak ücretlere dahil edilmemiştir. Sigorta primleri ise kullanan kişiye ve yaşa göre farklılık arz etmektedir.

Kredi faiz oranlarıyla kendinize uygun hesaplamaları yine Şekerbank aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Ürüne dair diğer bilgiler için Şekerbank iletişim kanalları kullanılabilir. Şekerbank’ın emekliye kredi fırsatı için Şekerbank şubeleri ziyaret edilebilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.