Ana SayfaKredilerAnadolubank Konut Kredisi Faiz Oranları 1 Puanın Altına Düştü!

Anadolubank Konut Kredisi Faiz Oranları 1 Puanın Altına Düştü!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolubank’tan Düşük Kredi Faizli Konut Kredisi Kampanyası

Konut kredisi veren birçok banka olmasına rağmen henüz bütün bankalar konut kredisini güncel kurlara göre değiştirmiş değil. Öyle ki konut kredisini 1 puanın altında veren bankalara yapacağınız toplam geri ödeme ile konut kredisi faiz oranları 1 puanın üzerinde olan bankalardan alacağınız kredinin geri ödemesi arasında 100 bin liralık bir kredi için 20 bin lira fark edebiliyor.

Anadolubank konut kredisi kampanyası güncel bir kampanyadır, isterseniz şimdi de bu kampanyadan faydalanma şansınız bulunuyor. Bunun için sizlere en yakın olan Anadolubank şubesine giderek gerekli başvuruları yapabilirsiniz. Size en yakın Anadolubank şubesini öğrenmek için yapmanız gereken şey ise Anadolubank internet sitesine bakmak olacaktır.

Anadolubank konut kredisi kampanyasından faydalanırken seçtiğiniz vade ve aldığınız kredi miktarı oldukça önemlidir. Zira buna göre kredi faiz oranı değişiklik gösterebilir. Kredi faiz oranının değişiklik göstermesi de taksit miktarının artması ya da azalması anlamına geliyor.

Konut kredisi faiz oranlarını 0,99’a kadar çeken Anadolubank sayesinde aldığınız kredi için oldukça uygun geri ödeme seçenekleri olacaktır. Öyle ki bankadan alabileceğiniz 100 bin liralık konut kredisi paketi için 120 aya kadar vade seçebiliyorsunuz. Eğer 120 ayda bu krediyi geri ödemek isterseniz bir ayda ödemeniz gereken toplam tutar 1427 lira oluyor. Ancak bu taksit tutarına banka tarafından peşin olarak alınan masraflar dâhil değildir.

Yıllık maliyet oranı yüzde 16 dolaylarında olan bu krediden 100 bin lira almak isteyen kişiler toplamda sadece 500 lira masraf öderler. Masrafların oldukça az olması kredinin avantajlı olmasını sağlıyor.
100 bin liralık konut kredisi aldığınız zaman 10 yıl içinde bu parayı bankaya geri öderseniz aldığınız miktara ek olarak 71 bin 333 lira daha geri ödeme yaparsınız. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.