Ana SayfaKredilerFinansbank Enpara’dan Masrafsız Şubesiz İhtiyaç Kredisi!

Finansbank Enpara’dan Masrafsız Şubesiz İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Finansbank Enpara’dan Masrafsız İhtiyaç Kredisi

İnternet üzerinden kredi başvurusu yapıp şubeye gitmeden kredinizi alabileceğiniz sistemlerden biri olan Enpara sayesinde ihtiyaç kredisi almak isterseniz yüzde 1,35 kredi faiz oranıyla talep ettiğiniz ihtiyaç kredisini alabilirsiniz. Finansbank Enpara ihtiyaç kredisi tamamen masrafsız olarak sunulan bir kredi kampanyasıdır. Yani bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalandığınız zaman diğer bankaların ihtiyaç kredilerinde olduğu gibi masraf ve sigorta bedeli ödemezsiniz. Ancak Finansbank Enpara ihtiyaç kredisi faiz oranlarının diğer bankaların kredi faiz oranlarına nazaran biraz daha yüksek olduğunu belirtebiliriz.

Enpara ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için Finansbank şubelerine gitmenize gerek yoktur. Her ne kadar Enpara Finansbank bünyesinde hizmet veren bir sistem olsa da Finansbank’tan bağımsızdır. Bu nedenle başvurularınızı sadece internet üzerinden yapabiliyorsunuz. Yani Finansbank şubesinden başvuru yapmanız gibi bir durum söz konusu değildir. Başvurularınızı sadece Finansbank Enpara uygulamasından ya da uygulamanın resmi sitesinden yapabilirsiniz.

Finansbank Enpara sayesinde alabildiğiniz ihtiyaç kredisinin vade seçeneklerini incelediğimizde bu vade seçeneklerinin 1 ay ile 36 ay arasında değişiklik gösterdiğini görüyoruz. Krediye başvuru yaparken hangi vade seçeneğini istediğinize göre bir talepte bulunmalısınız. Daha sonra bu vade seçeneklerini değiştirmek zor olabilir.

Finansbank Enpara ihtiyaç kredisi için tek kuruş masraf ödemeniz gerekmiyor. Eğer kredi hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz Enpara müşteri hizmetlerini arayabilir ya da aranmak istediğiniz belirten bir mail gönderebilirsiniz.

Bu ihtiyaç kredisi kampanyasından 10 bin lira olarak faydalanmak isterseniz ayda 368 lira ödeyerek borcunuzu kapatabilirsiniz. Kredi için kefil ya da senet istenmeyecektir, kredinin detaylı ödeme tablosu dilediğiniz takdirde sizlere mail olarak gönderilebilir. Kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 19,44 olarak belirlenmiştir. 10 bin lira kredi alan kişiler aldıkları bu 10 bin lirayı 13 bin 276 lira geri ödeme yaparak ödeyebilirler. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.