Ana SayfaKredilerAkbank Ertelemeli Kredi Faiz Oranları

Akbank Ertelemeli Kredi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank yeni bir kampanya ile yüzde 1,19’dan başlayan faizlerle kredi imkanı tanıyor. Ayda 1,19  üzerinden faiz uygulanacak kredilerde vade süresi 48 ay olacak. Akbank’tan verilen bu ertelemeli kredi ile ödemeler 2017 yılında ödenmeye başlayacak. 

Akbank yeni kampanyası ile tüketicilere ertelemeli ödeme avantajı sunuyor. Şimdi alınan kredileri tüketiciler 2017 yılında ödemeye başlayabilecek. En fazla 48 ay vade uygulanacak olan krediler de aylık sadece yüzde 1,19 faizi uygulanacak. Ertelemeli Akbank kredisi başvuruları için sonra tarihin 31 Ekim 2016 olduğu açıklandı. 

Ertelemeli Akbank kredisinden faydalanmak isteyen tüketicilerin 31 Ekim tarihine kadar Akbank’ın resmi sitesinden, Akbank telefon şubesinden ya da Akbank mobil siteden kredi başvurusunda bulunmaları gerekiyor. Akbank’ın herhangi bir şubesinden kredi başvurusu yapmak da mümkün.

İnternetten başvuru yapacak tüketiciler kredi hesaplama seçeneği ile bankadan alabilecekleri kredi tutarını öğrenebilecekler.

1,19’dan Başlayan Faizler

Akbank ertelemeli kredide faiz oranları yüzde 1,19’dan başlayan değerleri kapsayacak. Bu kredi oranları 25 bin TL ve üzeri alınan krediler üzerinde geçerli olacak. 31 Ekim öncesi yapılan kredi başvurularında ilk ödemeler 2 Ocak 2017 tarihinde ödenmeye başlayacak. İlk taksit süresi tüketicinin isteğine göre biçimlendirilecek. Kredi vadesinin en fazla 48 ay olacağı ertelemeli kredilerde 3 ay erteleme yapılması halinde en fazla 45 ay vade yapılabilecek. 

Akbank ertelemeli kredide ilk taksit ödemesinde faiz uygulaması yapılacak. Akbank şubelerinden ertelemeli kredi başvurusunda bulunacak kişilerden nüfus cüzdanı fotokopisi, gelir belgesi ya da maaş bordrosu, adres teyit belgesi ve SGK hizmet döküm belgesi istenecek. 

Akbank’ın resmi sitesinde, Akbank telefon şubesinde ve Akbank mobil sitesinde yer alan kredi faizleri farklı tutarlarda olabilecek.  

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.