Ana SayfaKredilerİng Bank 100 Bin TL Sabit Taksitli Mortgage Konut Kredisi

İng Bank 100 Bin TL Sabit Taksitli Mortgage Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İng Bank Konut Kredisi Faiz Oranları

Uygun bir kredi faiz oranıyla konut kredisi almak isterseniz tercih edebileceğiniz bankaların başında İng Bank gelecektir. Zira İng Bank diğer bankalara nazaran kredi faiz oranı konusunda ortalamanın altında bir kredi faiz oranı veriyor. Bu da İng Bank konut kredisi kampanyasının daha az masraflı bir kredi olmasını sağlıyor.

İng Bank konut kredisi kampanyası sabit taksitli ve sabit faizli bir kredidir. Bazı bankalar düşük kredi faiz oranıyla kredi verse de kredi faiz oranları yükseldiğinde taksit miktarlarını arttırıyorlar. Ancak İng Bank konut kredisi kampanyasında bu gibi bir durum söz konusu değildir. Çünkü İng Bank konut kredisi kampanyası dâhilinde kredi alındığında taksitler ve kredi faiz oranı sabit olacaktır. Krediyi alırken sizler için bir ödeme olanı oluşturulur, bu plan borcunuz bitene kadar değişmez.

Bankanın vermiş olduğu konut kredisi paketini esnek vade seçenekleriyle alabiliyorsunuz. Bunun için krediye başvuru yaparken size en uygun vade seçeneğini 1 ile 120 ay arasında olmak kaydıyla seçmelisiniz. Yani kredi için talep edilebilecek maksimum vade 10 yıl ile sınırlıdır.

Bu krediden faydalanmak isteyenlerden kefil istenmiyor, ancak ev kredi borcu bitene kadar ipotekli olarak kalıyor. Krediye ek olarak ödemeniz gereken kredi masraflarının genel toplamı ise 100 bin liralık bir konut kredisinde 1272 lira olacaktır.

İng Bank konut kredisi sayesinde 100 bin lira kredi çekerek 10 yıl vade seçeneğini tercih ettiğinizi varsayarsak bu kredi için ödemeniz gereken aylık taksit miktarı 1519 lira olacaktır. Bu şekilde 120 ay ödeme yaptığınızda bankaya toplamda 183 bin 572 lira ödeme yapılmış olunacaktır. Bu da fazladan 83 bin 572 lira kredi faiz oranı ödemek anlamına geliyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.