Ana SayfaEkonomiİnternet Projelerine Bilişim Teşvikleri

İnternet Projelerine Bilişim Teşvikleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Günümüzde bilişim sektörüne yapılan yatırımlar ciddi rakamlara ulaşmıştır. Bilişim alanında proje üreten kişi veya kuruluşlara ciddi fonlar ve yardımlar yapılmaktadır. Proje üreterek para kazanmak isteyen kişiler için bu kuruluşlar maddi ve teknik anlamda destek vermekte ve bu şekilde birçok proje hayata geçmektedir.

Türk Telekom Pilot

“Türk Telekom Pilot” girişimcilerin dijital ve bilişim alanında projelerine gerek maddi gerek akademik anlamda desteklemek ve hayata geçirmek amacıyla her yıl yapılan bir programdır. Başvuruyla programa katılabilinmektedir. Program yaklaşık 12 hafta sürmektedir. Programa katılmaya hak kazanan girişimcilere 7/24 ofis imkanı ve projeleri için gerekli altyapı sağlanmaktadır. Programda girişimcilerin projelerini hayata geçirebilmeleri için nasıl bir iş modeli çizecekleri, nasıl bir yol izleyecekleri konusunda eğitime tabi tutulurlar. Programda projeleri için uygulayabilecekleri en iyi pazarlama yöntemi katılımcılara anlatılır. Program sonunda katılımcılar tarafından proje sunulur ve uygun görülen projelere destek verilir. Her girişim için 75.000 TL sermaye desteği, ofis alanı, bulut sunucular, yatırımcı ağı, iletişim desteği gibi birçok olanak katılımcılara sunulmaktadır. Pilot uygulaması sadece web veya mobil projeler için destek veren bir uygulama değil dijital konseptli bir çok alanda yatırım sağlayan bir uygulamadır.  Uygulamaya katılmak için başvuru dönemlerinin takip edilmesi gerekmektedir.

KOSGEB

KOSGEB(Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi) Türkiye’de bilişim projelerine fon sağlayan kuruluş görevini üstlenmektedir. Mobil uygulama, mobil yazılım, web yazılımları, bilgisayar programları gibi konularda yazılım üretmek isteyen küçük ölçekli firmalara finans desteği sağlamaktadır. Bu program için KOSGEB 50 milyon lira bütçe ayırmıştır. Fakat KOSGEB programlarına bireysel değil kuruluş olarak başvuru yapmak gerekmektedir. Bireysel fon talepleri geri çevrilmektedir.

Arıkovanı

Arikovaiı.com internet üzerinden projelerinizi sunabileceğiniz ve kullanıcılardan fon talep edebileceğiniz bir platformdur. Turkcell’in de desteğiyle hayata geçirilen bu sitede sadece web veya yazılım projeleri değil teknolojik ve dijital projeler fon ile hayata geçirilebilmektedir. Siz de herhangi bir projeye fon yardımında bulunabilir veya projeniz için fon talebinde bulunabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.