Ana SayfaKredilerBol Seçenekli Konut Kredisi Ing’den

Bol Seçenekli Konut Kredisi Ing’den

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankalar tarafından kredi geri ödemelerinde bir rutin vardır. Aldığınız kredinin geri ödemesini yapmaya başladığınızda bankanın taksit düzenlemesi nedeniyle önce kredinizin faizini ödemeye başlarsınız. İleriki taksitlerdeyse aldığınız kredinin anaparasını ödersiniz. Ing Bank hazırladığı konut kredisi kampanyasında bu durumun kontrolünü müşteriye bırakmıştır.

Ödeme seçenekleri bol bir kampanya yapan Ing Bank müşterilerine çeşitli seçenekler sunmaktadır. Sabit ve düzenli geliri olanlar için; faiz oranı ve taksit miktarı değişkenlik göstermeyen ödeme seçeneği sunuyor Ing Bank.

Bir diğer seçenekte ise müşteri isteğine göre taksit düzenlemesi yapılabileceği bildirilmiş banka tarafından. Bu sayede dileyen müşteriler faiz ödemelerini değil, anapara ödemelerini ilk taksitlerde yapabilme imkanına sahip.

Çok Kazandığında Çok, Az Kazandığında Az Öde!

Üçüncü seçenek olarak banka tarafından “artan ya da azalan” taksit miktarıyla ödeme kolaylığı sunuluyor. Gelirinin gelecekte artacağını düşünen müşteriler ilk taksitlerini düşük tutup, gelecek taksitlerinin artarak devam etmesini isteyebilirler. Çok kazandığında çok, az kazandığında az ödeme yapmak isteyen müşterilerini de unutmamış Ing Bank. Ara dönemli ödeme opsiyonuyla da mevsimsel olarak maddi geliri artan kişiler ödeme planlarını buna göre tanzim ederek, çok kazandıkları dönemde kredi geri ödemesini yüklü yapma şansına sahipler.

Faiz Oranı Sadece 0,99!

Ing Bank 36 ay vadeli 100.000 Türk Lirası tutarlı konut kredisi için faiz oranını 0,99 olarak belirlemiştir. Kredi toplam masrafı olarak; kredi tahsis ücreti, ekspertiz ücreti, ipotek tesis bedeli (binde 5 olarak tahsil edilir) ve DASK (Deprem ve Doğal Afet Sigortası) için banka müşterilerinden toplam 1381 Türk Lirası tahsil etmektedir. Konut kredisinin geri ödemeleri 36 ay boyunca müşteri tarafından aylık 3.315 Türk Lirası olarak bankaya yapılacaktır.

Vade sonunda müşteriler Ing Bank’a toplamda 120.000 Türk Lirası ödeme yapmış olacaklardır. Kredinin müşterilere toplam yıllık maliyet yüzdesi %13,55 seviyesindedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.