Ana SayfaKredilerINGBANK Alışverişçi Kredisi

INGBANK Alışverişçi Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

    ING’den Düşük Faizli Alışverişçi Kredisi

    Hollanda merkezli olan ve çok uluslu bankacılık hizmeti veren INGBANK alışveriş yapmayı sevenlerin kesesini rahatlatacak. INGBANK alışverişçi kredisi kampanyasından yararlanarak bütçenizi zorlayan yüksek maliyetli alışverişlerinizi geniş vadelere bölerek ödeyebilirsiniz. ING düşük faizli alışverişçi kredi alarak rahatlıkla ihtiyaçlarınız giderebilir ve eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

    ING alışverişçiyi kullanarak bütçenizi zorlayan alışverişlerinizi 48 aya varan vade seçenekleriyle rahatlıkla ödeyebilirsiniz. Telefon alışverişinizi, bilgisayar alışverişinizi, televizyon alışverişinizi, elektronik eşya alışverişinizi ve diğer çeşitli alışverişlerinizi ING ile anlaşmalı firmalardan yapmanız halinde ING alışverişçi kampanyasından yararlanabilir ve alışverişinizin en az 500 en fazla 15000 TL’sini 1,29 faiz oranından 48 ay vade ile ödeyebilirsiniz. Aynı zamanda bir lira dahi dosya masrafı ödemezsiniz.

    ING alışverişçi kredisini kullanabileniz için kredi ön onayı almanız gerekir. Kredi ön onayını AVK boşluk TC kimlik numaranızı yazıp 2205’e SMS göndererek alabilirsiniz. Ön onay almanız halinde INGBANK ile anlaşmalı firmadan alışverişinizi yapıp ING kredi veya banka kartı ile ING post cihazı üzerinden ödemesini yapmalısınız. Ödeme slipiniz ile bir ay içerisinde INGBANK’a gelerek ING alışverişçi kampanyasından yaralanabilirsiniz.

    15000 TL üzerinden 1,29 faiz oranlı ve 48 ay vadeli ING Alışverişçi Kredisi kullanırsanız kredinizin aylık taksit tutarı 445 TL, toplam geri ödenecek tutar 21367 TL olacaktır. Aynı zamandan kredinizin aylık toplam maliyet oranı %1,5480 yıllık toplam maliyet oranıysa %20,2421 olacaktır. Yıllık ve aylık toplam maliyet oranına faiz, vergiler ve masraflar dâhildir. ING alışverişçide hayat sigortası zorunluluğu yoktur.

    ING alışverişçi kredisiniz kullanabilmeniz için INGBANK’ın herhangi bir şubesine yanınızda T.C. Kimlik Numara’sının yer aldığı kimlik belgesi, ING POS slipi üzerinde yer alan ya da işyeri tarafından size verilmiş olan referans kodu veya onay kodu ve kredi ön onay SMS’i referans numarası belgelerini alarak başvurmanız gerekir.

    Orhan Babaeski
    Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
    Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

    Merak ettiklerini sormak için:

    Yorum alanını doldurun.
    Lütfen adınızı buraya yazın

    Aramıza Katılın

    48,216BeğenenlerBeğen
    11,397TakipçilerTakip Et
    63TakipçilerTakip Et
    2,248TakipçilerTakip Et
    0AboneAbone Ol

    Ziraat Hayat ve Emeklilik İş Başvuruları

    Türkiye'nin lokomotif kurumlarından olan Ziraat Grubu, emeklilik ve sigorta şirketi kariyer planlamaları iş başvuruları ve personel alımları hakkında merak ettikleriniz.

    Türkiye’nin İlk Dijital Bankası Faaliyete Göstermeye Başladı!

    Bugün itibariye Resmî Gazete’de yayımlanan bir karara göre Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans...

    Akbank Yarı Zamanlı Takım Arkadaşları Arıyor!

    Akbank, banka iş ilanları kapsamında yayımlamış olduğu yeni bir ilanla yarı zamanları görevlendirmek üzere...

    BDDK Onayladı: 2 Yeni Banka Kuruluyor!

    Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Resmî Gazete’de yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan bu...

    QNB Finansbank 11 Farklı İl için Banka Personel Alımı Yapıyor!

    QNB Finansbank tarafından yapılan banka iş ilanları duyurusunda 11 farklı il için banka personel...

    Banka Gişe Yetkilisi Ne İş Yapar? Görevleri Nelerdir?

    Bankalar şube ağlarını genişlettikçe personel alımlarını da artırıyorlar. Banka iş ilanları yayınlanırken denk gelmişsinizdir gişe yetkilisi alımları ilanlarına. Başvuru yapmadan önce banka gişe yetkilisi ne iş yapar, görevleri nelerdir, bankaların aradığı kriterler nelerdir? Bunları bilmeniz gerekli.