Ana SayfaKredilerÇiftçiler İçin Şekerbank Eko Kredi Kampanyası

Çiftçiler İçin Şekerbank Eko Kredi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank tarımsal krediler kapsamında hazırladığı Eko Kredi ile çiftçilere modern tarıma geçiş imkanı sağlıyor. Finansman desteği alan çiftçiler makineli tarım imkanına kavuşarak kazançlarını artırma fırsatı yakalamaktalar.

Eko Kredi Kampanyası dahilinde müşterilere 3 farklı seçenekte finansman imkanı sunulmuştur.

Modern Sulama Ekipmanları Kredisi

Daha az su ile daha kaliteli ve randımanlı sulama imkânı sağlayan modern sulama ekipmanlarıyla emek ve enerjiden tasarruf edilebilen modern tarım çiftçilerin gelirini de artırmaktadır. Bireysel çiftçiler haricinde tarım kesiminde faaliyet gösteren gerçek ve tüzel kişilerinde kullanabildiği “modern sulama ekipmanları kredisi” ile maliyetler düşürülürken, gelirler artırılabilir.  

Şekerbank kişi üzerine kayıtlı araziler veya kiralık araziler üzerine kurulacak sulama ekipmanları için bu kampanya kapsamında 100.000 Türk Lirasına kadar finansman sağlamaktadır. Proje için, öz kaynak katkısı aranmadan %100 oranında kredilendirme yapılabilmektedir. Yıllık faiz maliyeti yüzde 25 düzeyindedir. Ayrıca banka 60 aya kadar vade ve yılda bir ödeme imkânı sağlamaktadır.

Güneş Enerji Sistemleri Kredisi

Çiftçiler modern güneş enerjisi sistemleriyle kendi enerjilerini üretip işletmelerinin giderlerini düşürme olanağına sahiptirler.  Şekerbank tarafından kampanya kapsamında müşteri tarafından satın alınan güneş enerjisi sisteminin fatura tutarının %75’ine kadar kredi kullandırılmaktadır. Aynı şekilde yıllık maliyeti yüzde 25 seviyesindedir, 60 aya kadar vade ve yılda bir ödeme imkânı banka tarafından sunulmuştur.

Organik Tarım ve Sera Kredisi

“Organik Tarım ve Sera Kredisi”; kontrollü örtü altı tarımı, iyi tarım uygulamaları, organik tarım (serada üretim yapan firmaların ısıtma sistemlerinin modernizasyonu ile sera yapımı, mevcut seraların iyileştirilmesi, ürün paketleme ve ambalajlama gibi yatırım giderlerinin finansmanı) için banka tarafından kullandırılmaktadır. Kredi dahilinde yatırım tutarının %75’ine kadar kredi verilmektedir. Kesme çiçek ve sebze yetiştiriciliğinde işletme kredileri 18 aya kadar, iç ve dış mekân süs bitkileri yetiştiriciliğinde ise 36 aya kadar vade imkânı sağlanmaktadır. Yatırım kredilerinde ise 60 aya kadar vade ve yılda bir ödeme olanağı sunulmaktadır. Kredilerin yıllık maliyeti yüzde 26 düzeyindedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.